maanantai 13. lokakuuta 2008

Ahkera Rakentaja sisustushommissa

Ahkera Rakentaja on viimein joutunut myöntämään, että ei ole enää mitään hauskempaa yleishommaa, jolla voisi vältellä näitä pieniä sisustuksellisia nyhväämisiä. Ja myöntymään nalkutukseen "koska mä saan ikkunalistoja, tääl on ihan törkeen näköistä". Nimittäin halleluja, alakertaan ilmestyi eilen osa ikkunalistoista. Itseasiassa kaikkiin ikkunoihin paitsi työhuoneeseen (=rojuvarastoon).

Harmi vaan, ettei Rakentajalla ollut päällilistaa, millä olisi saanut homman ihan valmiiksi asti. Nyt sai vasta tehtyä sisälistat (Rakentajalla oli joku hieno vierasperäinen termi tähän), mitkä kyllä nekin toivat jo paljon viimeistellympää lookkia huoneisiin. Ei tursua enää uretaani ikkunoiden raoista. Vielä kun kaikkiin oviin saisi saman... *vaatii julkisesti*

Hienoin homma, minkä Rakentaja eilen näperteli, oli kuitenkin keittiön kaappien alle sokkeli+jalkalista (neiti Näppärän mielestä sokkeli = sukkikset). Ilme muuttui ihan täysin. Ei uskoisi, mutta kaappien alunen on kyllä nyt Todella Hyvän Näköinen. Haluan ne heti kaikkien muidenkin kaappien alle... *vaatii lisää ja kovaäänisemmin*

Kyllä oli illalla mukava hipsutella keittiössä käymään kynttilöiden ja tunnelmalamppujen valossa sokkelia ihailemaan. Samalla tuli tietysti taas mässäiltyä. Rakentajan syy, mitäs teki keittiöstä niin nätin ;-)

1 kommentti:

Jake kirjoitti...

Se on kumma, miten ne pienet asiat vaan ottavat kovimmin silmään. Ei auta, vaikka talo on valmis ja listat paikoillaan, jos vaikkapa pihakivetys on laittamatta. Pientä yksityiskohtaa harmitellessa unohtuu kaikki se ilo, jota muutoin valmis talo jo tuottaa.