perjantai 15. elokuuta 2008

Tanssiaiset terassilla

Uskokaa tai älkää, terassinteko alkaa vedellä viimeisiään. Rakentaja on reippaalla tahdillaan muutama lauta per ilta sitä nakertanut, ja kannen osalta se onkin nyt siinä. Hienoine luukkuineen, mistä voidaan pelastaa terassin alle pudonnut kama. Enää puuttuvat kaiteet ja ne ihme poikkilaudat terassin sivuista.

Terassi on Aika Iso. Valtava, etten sanoisi. Meinasinkin, että pitäisikö alkaa pitää naapuruston lavatansseja siinä? Luukuttaa musiikkia neiti Näppärän pinceistä poppivehkeistä, tanssia myöhään yöhön ja aiheuttaa skandaaleja naapurustossa. Tiedättehän, ketkä pöllyttivät heinää leikkimökin takana illan hämärtyessä, kuka kähmi kenenkin pyllyä tanssin pyörteissä ja niin edelleen. On sitä oudompaakin naapurustossa nähty... isoja miehiä leikkimässä kauko-ohjattavalla helikopterilla esimerkiksi ;-) Kivalta sekin kyllä näytti, ei siinä mitään.

Tässä kuvassa vähän esimakua tulevista tansseistamme, neiti Näppärä hame melkein korvissa. Terassi kuvassa vielä ihan vaiheessa, mutta hahmotelkaa toki mittasuhteita.

Ei kommentteja: