maanantai 25. elokuuta 2008

Sisustuksen suosikkielementtejä, osa 1

On vihdoin tullut se kauankaivattu hetki, jolloin talossamme alkaa oikeasti olla jotain esiteltävää. Siis sellaista, joka on oikein hienoakin, kun hyvin rajaa kuvakulman. Varoen ikkunalistojen paikkoja, noin esimerkiksi.

Tässä muutamia suosikkikohtiani talosta, ihania juttuja on paljon enemmänkin, ja yritän niitä tässä pikkuhiljaa teille esitellä sitä mukaa, kun paikat valmistuvat.

Lempparini on ehkä keittiön seinän hylly. Se on niin kubistisen persoonani ilmentymä, että joka kerta siihen katsoessa tulee hyvä mieli. Rakentaja sitä lakkaili rakkaudella ja kiroillen, enkä osaa sanoa, oliko se vaivan arvoinen tekijän näkökulmasta, mutta idean äiti on tyytyväinen.


Alakerran WC valolippoineen, kubialtaineen, isoine peileineen ja värimaailmoineen on toinen kohde, missä sydän meinaa sulaa. Älkää kiinnittäkö huomiota peilin kautta näkyvään puuttuvaan ovilistaan. Valolippakin on Rakentajan käsialaa. Etevä kaveri tuo Rakentaja. Varsin hyödyllinen toisinaan.


Takkaa olen esitellyt jo kyllästymiseen asti, mutta vielä kerran arvon lukijat. Taustalla oleva seinäkivi on myös melkoisen ihana, ei se tuossa pienessä kuvassa pääsekään oikeuksiinsa. Laitan paremman sisustuskivikuvan jossain vaiheessa (jos muistan). Kakkosnelosta meillä riittänee poltettavaksi hamaan ikuisuuteen asti, ei tarvitse koivuhaloista unelmoida.


Ruokatila itsessään, kokonaisuutena, on minusta oikein onnistunut (tässä on taitavasti rajattu pois lattialla majailevat listapaketit). Rakastan tuon seinän väritystä ja tummia kalusteita sitä vasten sekä kubilamppuja seinissä. Pöydästä olisin voinut tarjoilla lähikuvaa myös, olen oikein ihastunut siihen. Huomatkaa muuten, että meillä joka paikka pursuaa kasveja (ihme viidakko). Toinen huomio alla olevasta kuvasta on allekirjoittaneen profiili lasikaapin ovessa ;-)


Tämän päivän kruunaa yläaulan kattoikkunat sekä aurinkoinen seinä. Olen jo suunnitellut tästä ihanasta tilasta itselleni ateljeen, kun jälkikasvu muuttaa pois äidin helmoista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kerro heti, mistä noi hienot hyllyn kannattimet on, että voin moiset hakea ja palauttaa ne kamaluudet mitkä jo ostimme! :D t. toinen raksaaja!:D

Heidi kirjoitti...

Salainen hyllynkannatinkeiju ne jostain toi... ;-)

Keittiönetistä nuo olivat, siellä oli mielestäni muutamakin ihan kiva malli.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Ihanalta näyttää ja sun värimaailma on tosi upea.
Terkkuja
Niina

Anonyymi kirjoitti...

Thäng juu! :P Pitääpä mennä käymään sielläkin tässä jokunen päivä kannattimien perässä! Niin kuin monessa muussakin paikassa...

t. tr

Anonyymi kirjoitti...

Terve, onpa kiva nähdä muillakin värikkäitä seiniä, nykyään kun kaikilla tuntuu olevan valkoiset huoneet!