sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Mitä opin Habitaressa???

Ei liene kellekään blogini fanittajalle yllätys, että meidän perhe ramppaa kaikki messut. Niin myös Habitaren. Kiitokset vaan erään isohkon rautakaupan myyjälle, joka mielestään teki hienonkin palveluksen meille antamalla Rakentajalle kaksi vapaalippua *huokaus*

No, mitä sitten opin... ainakin sen, että eräillä B-luokan julkkiksilla on siviilissä ihan yhtä tyhmät jutut kuin telkkarissa/iltapäivälehdissä (lisätietoja allekirjoittaneelta, joka ei halua saada herjaussyytettä). Toinen hyvä oppi oli, että kuution mallinen pönttö maksaa sikana enemmän kuin perusrautakaupan peruspönttö (suuruusluokkaa kymmenkertainen hinta). Kolmas tärkeä asia, josta aion pitää kiinni tiukasti on, että ennen talon valmistumista en enää mene yksillekään messuille.

Paitsi että messuilla on kiljoonamiljardi ihmistä, jotka ryysivät kaikki tiellä, niin tällä kertaa koimme myös kahta standia lukuunottamatta harvinaisen myyntihengettömiä esittelijöitä. Ihan kuin ketään ei voisi vähempää kiinnostaa, ostammeko heidän tuotteitaan. No, tiedoksi vaan, emme kyllä eilisen kokemuksen jälkeen aiokaan ostaa... näillä hinnoilla sitä jo kuvittelee saavansa edes alkeellista palvelua.

Tarinaa paaluttamisesta tulossa... pysykää kuulolla.

p.s. Opin muuten neljännenkin asian. Jos Rakentaja alkaisi IT-hihhuloinnin sijaan tekemään design-pyyhekuivaimia, meillä olisi paaaaaljon paremmat mahdollisuudet rikastua nopealla aikajänteellä.

Ei kommentteja: