lauantai 15. syyskuuta 2007

Vaahtera muuttaa

Maisema-arkkitehdin lempilapsi mongolianvaahtera muutti tänään uuteen kotiinsa. Tai ainakin vähän lähemmäksi sitä. Alla teille lyhyt reportaasi aiheesta...

Kuten jokainen tätä blogia yhtään aktiivisesti seurannut jo tietää, meidän lauantaipäivämme alkoi Rautakauppaa sponsoroiden. Tällä kertaa mukaan tarrasi pupuverkkoa ja juurikangasta vaahteravauvalle sekä puuhanelikkomme pitkäaikainen vinkumisen tuote: Puuhahaalarit. Tässä kuva yhdestä Puuha Petestä ja kahdesta Annista kotisohvallamme... haalarit vielä puhtaina ja kiiltävinä.


Uskotteko muuten, että Rakentaja oli sangen epäilyttävän näköinen kärrätessään vaahteravauvaa kottikärryillä pitkin peltoa? Vähemmästäkin on joskus hullun paperit saanut ;-))))

Vaahteravauva saapuu...


Tässä kuvassa on vaahteran kuoppa. Ja kukas sinne kerkesikään köllöttämään...
(huomatkaa muuten mielenkiintoinen hampaiden väri)


Tappelun ja itkun ja kyynelien ja puolittaisen verenvuodatuksen jälkeen vauvavaahtera sai uuden kodin. Tässä se nyt leikkimökin takana talvehtii ja ensi keväänä sitten nähdään, selvisikö pikkuisemme hengissä. Pitäkäähän peukkuja!


Kaikkeen sitä joutuukin tässä oudossa taloprojektissa... mitäköhän seuraavaksi seuraa?????

2 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Eipä ainakaan Vaahtera pääse karkuun, kun on kunnon verkko ympärillä;)

Heidi kirjoitti...

Sehän tosiaan olikin varsin todennäköinen Pelko, siis vaahteran karkaaminen... hyvä, että saimme sen viime hetkillä estettyä.

(Sanokaa rakkaat lukijat, onko Rakentajan henkisessä tasapainossa jotain toivomisen varaa...)