lauantai 1. syyskuuta 2007

Pikkuhiljaa

Pikkuhiljaa edistyvät niin Projekti Leikkimökki kuin Projekti Isotalo ja jopa Projekti Autotalli. Projekti Autotallihan meillä valmistuu joskus hamassa tulevaisuudessa, jos pankki on armollinen, mutta kuoppa on senkin kunniaksi pitänyt tontille riipiä. Tiesittekö muuten, että lapset+aukikaivettu tontti+savimaa=Hyvin Suuri Sotku? Allaolevasta kuvasta ehkä voitte ymmärtää miksi...Lapset ovat myös pitäneet tehokkaasti huolen siitä, että mikään yllämainituista projekteista ei varmasti etene ripeään tahtiin. Kaivurikuski, joka on siis perheemme uusi Idoli, on saanut vuoroin kyyditä koko riiviöstöä ja välillä pikku enkeleitämme on saanut komentaa aika kovinkin sanoin... lasten maailmassa sen ymmärtäminen, että on muitakin asioita kuin Minä Itse, no sanotaan että se on suhteellinen absurdia.

Toki näin on meillä aikuisillakin, ei siinä mitään.

Siinä kuvassa Kaivuri nyt nököttää suunnilleen meidän tulevan saunan ja kodinhoitohuoneen päällä. Soraakin saimme 2:n rekallisen verran. Ei siitä kauheasti kyllä tule, ja tuonne kuopanpohjalle se pitäisi yrittää hukata.Leikkimökki on sellaisessa vaiheessa, että kattohuopaakin on jo päällä. Ja maalaukset alkavat olla loppusuoralla. Lattian kun vielä naputtelee ja viimeistelee terassikaiteet yms kauneuspilkut, niin kyllä se siittä...Päivän faktoina vielä, että maalämpö saattaa tulla päivänä minä hyvänsä ja paalutus taisi olla viikolla 38.

Pikkuhiljaa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kattohuovan asennushan näyttää sujuvan oikein mainiosti :D Kohta se mökki on jo asuttavassa kunnossa (hyvin piti vettä ilman huopaakin).

Heidi kirjoitti...

Jep, me muutamme siihen, kun velkojat haluavat omiaan ja pitää keksiä joku paikka mistä säästää. :-)

Terkkuja Puuhikselta.