sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Salaojia vatupassilla

Tänään olen todistanut jotain, mitä en ikinä uskonut joutuvani näkemään. Tämän mielenkiintoisen kokemuksen minulle tarjoilivat ketkäs muut kuin itse Rakentaja kaverinaan Kaivurikuski. Kaikessa kieroutuneisuudessaan he tosiaan ryömivät talomme kuopan pohjalla vatupassin kanssa mittaamassa, ovatko salaojaputket sopivan vinossa.

Olen sinänsä aina tiennyt, että Rakentaja on pilkuntarkka perfektionisti, mutta että joku muukin jakaa saman perversion... toisaalta mikäpäs siinä on katsellessa, kun muru esittelee sööttiä pyllyään ;-))))

Itse olin Kerrassaan Esimerkillinen Rakennuspuoliso. Keittelin Raskaan Työn Raatajille kahvia ja väsäilin leipiä ja pyörin ja söpöilin tiellä ja niin edelleen.

Tässä faneilleni muutamat kuvat. Syyttäkää surkeaa uutta puhelintani ja sen kurjaa kameraa (siitä ei puhuta, että linssiä suojaava muovi kannattaisi irrottaa) niiden huonosta laadusta.

Alla kuva Rakentajasta uima-altaassa. Rakentajasta on muuten tullut ihan pro-Rakentaja uusien työhaalareiden myötä. Uppopumpun virittely käynnissä... mielenkiintoinen prosessi sinänsä, miten yhden pumpun toimimaansaattaminen voi olla niiiiiiiin hankalaa. Tässä tarvittaisiin selkeästi Naisellista Otetta.


En ihan kerennyt ikuistaa vatupassin kanssa nysväilyä, mutta putkia ne oudot ihmiset tosiaan mittailivat ja lisäilivät yksi kivi kerrallaan tukea niiden alle. Huoh sentään... mutta kai niistä tuli sitten Täydelliset.


Projekti Pinkkimökin seuraajille vielä ilouutisia: Pinkkimökki on jalkalistoja vaille valmis. Allekirjoittanut sai jopa naputella kolme terassilautaa paikoilleen, kärrätä varmaan sata kuormallista soraa (nii-in, kaikki raskaat hommat jätetään naisille) ja tietysti maalauksellinen jälki on sievien näppieni tekosia.


*haleja* kaikille!

Ei kommentteja: