keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Meillä on portaat!

Taas olemme köyhtyneet huomattavan summan. Tänä aamuna nimittäin teimme porraskaupat. Kierointa tässä on, että toimitus on vasta kymmenen viikon päästä. Siis, ainakaan kymmeneen viikkoon me emme vielä asu uudessa ihanassa kodissamme. Sehän on yli 2 kk, en kestä.

Portaat ovat, luonnollisestikin, tosi kivat. Tammenväriset askelmat, kaiteet ja reisilankut. Rosteria pinnat. Siis ei pinnatpinnat, kuten pöydän tai lattian pinta vaan ne pinnasänkytyyppiset pinnat. Ei mitään kuviointia tai kaiverruksia missään kohdassa. Tuleekohan niistä kalterifiilis? Kummasti se maku taas muuttui matkan varrella metallirunkoisista lasikaideportaista vähän enemmän simppeliin muottiin. Hinnallahan ei tietenkään ollut mitään vaikutusta asiaan, heh. Portaat ovat Hurjan Hintaisia Otuksia. Parin kuukauden nettopalkkani verran ne suunnilleen olivat.

Noh, ehkä ne sitten kuitenkin voittavat sen alkuperäisen suunnitelman kivoista ja halvoista valmisportaista. Kas kun rautakaupassa ilmeni, että ne ovat Suomessa laittomat. Jännittävää, että niitä silti ihan iloisesti myydään Suomessa toimivassa rautakaupassa.

Ei kommentteja: