perjantai 15. helmikuuta 2008

Takkatulen lämmin loimu

olisi todellakin tervetullutta näin talvipakkasella. Hyi, kuinka Talon luona olikaan kylmä.

Takkamuuraaja tulee kuitenkin vasta huomenna aamulla muuraamaan. En ole varma ymmärsinkö oikein, Rakentaja houruili jotain aamuseiskasta. No, mukavia aamuhetkiä vaan heille takanpalojen kimpussa.

Aamulla katsastimme paikkoja Maalarinalkujen ohjaajien kanssa. Maalarinalut pääsevät työn tohinaan viikon 9 alussa. Käymme viikonloppuna ostamassa heille kittaustarvikkeita, ettei siitä jää homma kiinni. Minulla on muuten mahtava ja värikäs pintasuunnitelma Talostamme. Kyllä siitä tulee ihana ja iloinen värimaailmoiltaan. Toivottavasti kuitenkin tyylikkäällä tavalla.

Söpö Timpuri lähti viikoksi lomailemaan, mokoma. Hieman olen epäileväisellä kannalla suhteestamme tällä hetkellä. Viikon aikana vain kahdesta huoneesta ovat katot menneet kiinni, eikä luvattuja yläkerran väliseiniäkään ole näkynyt. Kyllähän hän on tehnyt kaikkea pientä ja varmasti aikaavievää, mutta lupaus kuitenkin oli, että alakerta on maalauskuntoinen ennenkuin hän lähtee lomille. Taasko yksi söpö lurjus on osunut tielleni?

Tällä hetkellä portaat aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa... mistä saada hyvännäköiset portaat, mieluiten halvalla.

2 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Takan muuraaja tosiaankin väitti, että lauantaina hän on kolkuttamassa ovelle klo 7 aamulla eli pitää sitten varmaan herätä epäinhimillisen aikaisin ajatellen, että on lauantai.

Heidi kirjoitti...

Itse menen ehkä nukkumaan noihin aikoihin.