maanantai 9. kesäkuuta 2008

Reilu viikko asumista takana

ja hyvät ovat fiilikset. Koti on kiva ja toimiva, vaikkakin vaiheessa, ja ympäristö mukava. Viikonloppuna pääsin jo vähän pihaakin laittelemaan... muutama kukkanen ja pari pientä omenapuun rääpälettä. Siitä se lähtee.

Muuttovaihe tosin kypsyttää. Kun elämälle välttämättömät tavarat on saatu paikoilleen, niin ei ole enää kiirettä purkaa muita tavaroita. Saati tyhjentää kellaria ja romuja vanhasta samalla kun hakee rautakaupasta milloin koukkuja, milloin proppuja ja milloin häivähdystä sosiaalisesta elämästä. Plääh. Tähän pitäisi kehittää joku palvelu - Stressitön Muutto, Pakkaa Vain Itsesi ja Muuta Valmiiseen Kotiin. Kysyntää olisi varmasti. Hinnoitellakin voisi varmasti itsensä ihan miten vain. Hmmmm, olisikohan tässä se rikastumisen sauma...

Ei meillä tokikaan valmista ole millään muotoa. Listoja puuttuu, hyllyjä puuttuu, varastotilaa puuttuu, terassi siintää jossain kaukaisuudessa, koukkuja seiniin, sokkeleita keittiöön... hommaa riittää seuraavaksi 15 vuodeksi. Sitten alkaakin jo remontointi.

Ruusuista omakotitaloelämää vaan itse kullekin.

Ei kommentteja: