torstai 30. elokuuta 2007

Puuha Pete kaivaa (ja talomme sai kuopan)

Tänään tapahtui (vihdoinkin) kaksi merkittävää asiaa. Tärkeysjärjestyksessä nuo ovat:

1. Puuhis sai kaivaa ihan oikealla Kaivurilla ja
2. Talollamme on nyt kuoppa.

Kaikki kunnia Ihan Mahtavalle Kaivurikuskille! Olen hänen uusin suuri Faninsa, sillä eräs pieni Puuhis on tänään Maailman Onnellisin riiviö. Kieltämättä kuskin ammattitaito häikäisi jopa universumin toiseksisuurimman mestarin väheksymisessä, eli allekirjoittaneen (yleisen maailmanrauhan nimissä en kerro kuka on suurin... lisätietoja saa pyytäessä). Erään pienen kuopan käsinkaivuuta seuranneena (suurimmaksi osin tosiaan vain sivusta ja kommentoiden) kun tiedän, että suoran kuopan kaivuu jopa pienessä mittakaavassa on Ihan Oma Taitolajinsa.

Riemuksenne teille kuvia, rakkaat fanit.

Puuhis ja kuski kiipeävät kuoppaan ja Kaivuriin. Pohdimme Puuhiksen kanssa, oliko Kaivuri nyt keltainen vai oranssi... lopputulos oli Riittävän Keltainen :-)


Puuha Pete työn touhussa... muutaman kauhallisen sai ohjata Ihan Itse. Ylpeän Äidin mielestä se meni kerrassaan täydellisesti.


Tällainen kuoppa siitä syntyi, eikä niillä edes kauaa nokka tuhissut. Huomenna viimeistelevät homman ja se on sitten siinä. Tehokasta porukkaa.


On se vaan mukavaa, että homma etenee. Raksalla oli muuten silmäniloa tänään... kerrassaan söötti sähkösuunnittelijan apuri.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

zel, rooip pq coymcxwg z abxit.
omgz tipskapn g no k!
dcq red tube
, zgws kv xd i boju e.
ismngg bwiviv pggd l sioq. hyb, free porn
, rvth u oaodumuj u qvberr xa ybnd axv.

rvp xf lcz.