sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Pinkki tupa ja Mansikkamäki

Jokaisella itseään arvostavalla puutarhurinalulla pitää Tietenkin olla oma pieni Mansikkamäki. Meidän Mansikkamäkemme sijaitsee Pinkkimökin takaseinällä.

Kun minun kerrassaan häikäisevät puutarhurintaidot tiedetään, oli parempi pistää Lapset asialle. Nuoret neidit tekivätkin varsin hyvää työtä samalla kun itse yritin viettää Laatuaikaa päiväunien merkeissä kotona. Puuhiksella oli valitettavasti eriävä mielipide siitä, saako Äiti nukkua *ZZZZZZ*

Saapuessani tontille pari tuntia myöhemmin kuin mitä ahkerat raatajat, Mansikkamäki näytti kutakuinkin tältä. Tässä sitten ensi kesänä herkuttelen salaa iltaisin ;-))))


Rakentaja ei varsinaisesti tänäänkään loistanut normaaliudellaan, vaan maalasi punaisia viivoja soraan. Punainen on toki kaunis väri, mutta olisi nyt edes käyttänyt pinkkiä.

Kuvassa projekti Autotallin sijainti. Tervetuloa paaluttaja, kaikki on nyt valmista (kiitos ja pusuja Kaivurikuskille, joka on sinnikkäästi auttanut meitä, vaikka olemmekin yrittäneet olla mahdollisimman hankalia)


Tästäkin kuvasta voitte miettiä, missä on Järjen Valo.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mansikat näyttivät eilen vesiräntähirmumyrskystä huolimatta oikin terhakkailta. Kannattaisikohan ryhtyä mansikanviljelijäksi... rikastuisikohan sillä.

Heidi kirjoitti...

Puuhis muuten kuuli tämän Katri Y:n biisin "Heinä on haudannut Mansikkamäen...". Seurauksena hän kiristi tästä lupauksen, että meidän Mansikkamäkeämme ei heinät valtaa.