tiistai 6. marraskuuta 2007

Joka ikkunassa kaksi...

...poikkilautaa.

Talomme sai tänään ikkunat. Korjaan, talomme seiniin ilmestyivät ikkunoiden paikat kahden poikkilaudan merkkaamana. Herra Asentaja niitä näppärästi jollain naulanampumiskoneella sinne näpsytteli.

Alla kuva ikkunasta.


Tässä kuvassa vähän yleismaisemaa välillä toisestakin suunnasta. Siinä se talo nököttää, toistaiseksi vielä keskellä melko tyhjää peltoa. Ei vielä tietoakaan siitä jenkki-idyllistä vierekkäisine taloineen. Mietinkin, että kun tuossa on niin mukavan avaraa ja vehreää, pitäisikö minun ryhtyä jotenkin sabotoimaan naapureiden rakentamishankkeita. Pohtikaahan sitä, arvon tulevat naapurit, jos talonne rakenteet yö toisensa jälkeen käydään "nollaamassa".

(Tähän täytyy tosin vielä mainita, että herra Rakennusviranhaltija on omalta osaltaan toiminut hyvänä sabotaasinaiheuttajana myös naapureille, kuten aiemmin meillekin... ainakin jos huhuihin on uskomista.)


Puuhis kurkkaa pääovesta. Onkohan kyseessä laadunvalvontakatselmus vai työmaalla pelleily?


Tänään piti ainakin tontille ilmestyä myös Savupiippi. En tiedä, onko näin onnellisesti päässyt tapahtumaan. Aamulla ainakin tontti ja reunukset näyttivät kohtalaisen täyteenahdetuilta. Kuulemma iltapäivä oli tuonut tullessaan ainakin kipsilevyjä, jotka eivät enää mahtuneet minnekään... tiedä sitten, minne Savupiippi on päätynyt.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Savupiippu köllötteli siinä kipsilevykasan takana :D

t. apumies

Heidi kirjoitti...

Se on Savupiippi *nipottaa*

;-)

Anonyymi kirjoitti...

no sorkke. *piip*piip*