tiistai 13. marraskuuta 2007

Talo kohoaa

Monta on mutkaa ollut matkassa. Mikään ei ikinä rakentamisessa tapahdu ajallaan ja aina lisätään päivä tai muutama pystytykseen, tai milloin mihinkin. Mutta silti se talonraato sieltä nousee tasaisen varmasti. Eilen saivat nosturilla nostettua yläkerran paikoilleen... vinkeän näköisiä ne yläkerran palat, jotka lentävät halki syksyisen taivaan ja napsahtelevat kiinni taloon. Ihan kuin palapeli, oikeasti.

Alla vauvaosasto katselee lentävää Talopalaa. Hyvät katselupaikat siinä Savupiipin päällä. Saivat Savupiipinkin pois keskeltä tietä, joten nyt me emme taas ole ne pahimmat tieterroristit. Muutama tontti kohti pohjoista oli mielenkiintoinen kivikasa keskellä ajoväylää.


Tänään talo näyttikin sitten tältä. Melkein jo talolta.


Olemme myös törmänneet ikuisuuskysymykseen, kuka vastaa mistäkin. Perustustemme päältä herra Timpuri 1 oli jättänyt pois jonkun lautasysteemin ja herra Timpuri 2 ei myöskään sitä laittanut. Kumpikin ilmeisesti kuvitteli sen kuuluvan toisen hommiin. Nyt siellä ei sitten ole lautasysteemiä, mutta herra Pääsuunnittelija väitti tietävänsä miten ongelma ratkaistaan: kalliimmilla pohjaeristeillä ja joillain muilla väsäyksillä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se mielenkiintoinen kivikasa oli meidän :o) Odottakaa vaan ja saattepa pian nähdä, että seinää alkaa nousta meilläkin. Ongelmilta ei välty varmaan kukaan projektin aikana. Toivotaan, että voimme jossain vaiheessa yhdessä istua komeiden talojemme pihoilla, siemailla viiniä ja naureskella kaikelle tälle mitä nyt joudumme kokemaan....

Heidi kirjoitti...

Tykkään tuosta viiniajatuksesta. Vielä kun kuvaan lisää vahingoniloisen naureskelun tuleville kaupungintonttien saajille, joilla koko autuus on vielä kokematta, niin täydellistä ;-)))