perjantai 30. marraskuuta 2007

Hyvä käytännön vinkki kaikille

Tiedoksi kaikille, jotka ette ole vielä talokauppoja tehneet: älkää tehkökään. Tarkemmin sanottuna, älkää tehkö niitä niin, ettette sovi mitään takarajaa, milloin pystytyksen tulisi olla valmis. Ja uhkasakkoa päälle.

Me olemme nyt mielenkiintoisessa tilassa: asennus on venynyt huomattavasti ohi suullisen sopimuksen ja jatkuu edelleen hamaan tulevaisuuteen. Sopimuksessa ei puhuta mitään aikatauluista, joten emme voi vaatia mitään, vaikka Projektin kokonaisaikataulu nyt venyy ja paukkuu ties minne. Silti talotehtaan mielestä on ihan oikein laskuttaa: onhan tavara toimitettu. Paljonpas sitä tekee tontilla makaavalla tavaralla, kun herra Timpurilla on milloin varvas kipeä, milloin auto rikki ja milloin muuten vaan viiraa.

Herra Timpuri sinänsä on oikein mukava, ja halutessaan tehokaskin. On nyt vaan sattunut kaikkea, ja pitäisi pienen ihmisen jaksaa olla Ymmärtäväinen. Ei paljoa naurata, kun lainan korot pitäisi maksaa ja muutto pois nykyisestä läävästämme toisi vähän enemmän rahaa käytettäväksi. Onneksi Rakentaja keksi jostain pari lisätimpuria tekemään sisähommia ensi viikolle.

Tässä vielä muutamat kuvat todisteeksi, että jotain sentään tapahtuu. Pihanpuoleinen seinä näytti eilen vähän valmiimmalta. Enää kaksi seinää jäljellä ja talo alkaa pidellä säätä... vain ovista ja ikkunoista enää tuulee sisään *huokaus*


Olohuone näyttää nyt näin upealta. Kieltämättä siisteysasteeltaan se on paremmassa kuosissa kuin se läävä, missä asumme...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auts :/// Tsemppiä! Kuulostaa kauhealta. *kiittää itseään siitä, että paperissa seisoi sekä oletettu valmistumispäivä että sää-joustovara ja siihen päälle viivästyskorot*

Heidi kirjoitti...

Juuh. Mietin taas miten tyhmä sitä voikaan olla. Olisihan meidän talokauppiaasta jo pitänyt kaupantekoon mennessä oppia, että se puhuu ihan mitä vaan myydäkseen. Hieno suullinen aikataulu oli kyllä, ja vieläpä oikein kaavion kera sitä demoili.

Nooh, ehkä tämä ei projektia kaada. Enemmän varmaan ärsytystä aiheuttaa kuin ihan todellista harmia sitten loppujen lopuksi.