lauantai 17. marraskuuta 2007

Taistelutanner

Tiedättekö rakkaat fanini, mikä on vielä aavistuksen kamalampaa kuin isot märät savikasat pihamaalla? Oikea vastaus on: ne samat savikasat levitettyinä pitkin pihaa (oikeinvastanneet voivat lunastaa pillimehun allekirjoittaneelta)

Se mikä aikaisemmin oli iso likainen kasa yhdessä tontinkulmassa on nyt siis tasainen märkä mutaällökerros joka puolella. Vaikken yleensä turvaudu Korkeampiin Voimiin elämäni Suurissa (tai pienissäkään) asioissa, niin nyt olen lähettänyt oraakkelilleni Pinkille Pakkasukolle vienon pyynnön pitää lämpöiset kelit poissa, jotta tontillaolo olisi edes semisiedettävää.

Allaolevasta kuvasta sen tuhon ja hävityksen voi hyvin todeta... olen epätoivoinen, sillä en mitenkään pysty uskomaan, että tuossa joku päivä kasvaisi kaunis hyvinhoidettu ruoho-apila-kenttä (tai edes ruma ja rehottava sellainen).


Tässä toinen kuva, mistä voi hävitystä kauhistella. Ilahduttavaa on, että talokin sieltä kohoilee tasaisen varmasti. Vasemmalla ylhäällä on muuten parveke.


Talosta tulikin mieleen Herra Kauppias Talotehtaan Edustajan pyhät lupaukset, että Talotehtaan osuus pystytyksestä kestää kolme viikkoa. Nyt on mennyt kaksi ja tuohon nyt pitäisi vielä saada katto tiilineen sekä ulkoseinät villoineen... ikkunat ja ovet ja jotain väliseinäjuttujakin. En nyt muista, oliko tämä ihan kirjallisesti jossain, mutta Herra Kauppias kyllä vielä kuulee meistä...

Ei kommentteja: