keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Piipittää

Tässä teille kuva kyljellään uinuvasta Savupiipistä. Kauniisti se siinä keskellä ajoväylää odottelee Nossea paikalle. Rakentaja tiesi kertoa Nossen tulevan perjantaina nostamaan Piipin - ja kattotuolit - paikoilleen.Arvon naapurit, jos teitä ärsyttää, että meidän Piippimme makaa siinä ajoradalla, niin ollos hyvä ja siirtäkää pois tieltä ;-)

3 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Eipä makaa piippi enää ajoradalla, mutta eipä sen puoleen ole pystyssä paikoillakaan. Plääh.. Talon asentaja oli vaan nostanut kattotuolit ja lopettanut hommat tältä päivältä ja sinne oli piippu jäänyt paikoilleen nostamatta tien viereen.

Anonyymi kirjoitti...

Jokos teillä on seinät talossa? Jokapäiväisen kävelymatkani kotoa asemalle varrella on rakenteilla talo, joka on tuntunut edenneen aika lailla samaa tahtia teidän talon kanssa. Ja tänään olivat ilmestyneet seinät :)

Sami kirjoitti...

Sellainen luuranko se vielä on eli lautoja pystyssä ja ristiin rastiin, mutta nyt on toisenkin kerroksen raamit paikoillaan. Äkkiä tuohon taitaa seinät syntyä, kun alkavat levyjä naputtelemaan lautojen väleihin.