tiistai 27. marraskuuta 2007

Katto ja seinä

Vielä tuulee sisään, ja talossa on aika kylmä... mutta ilouutisia: talossa on aluskate paikoillaan ja melkein kokonainen seinäkin. Ehkäpä se jouluna jo pitää pahimmat säät ulkona, kun poltan kynttilöitä ja haaveilen takkatulen lämmöstä ja auon yksin lasten paketteja... (inhoan joulua, olen yrittänyt epätoivoisesti saada työvuoroa jouluaatoksi) Mitäköhän muuten, jos sitten palellun sinne talonräppänään yksin ja kynttilät polttavat paikan raunioksi?

Tältä se nyt näyttää. Värissä on vähän toivomisen varaa, muttamutta... ehkä se kohti kevättä vielä muuttuu taivaallisen pinkeäksi ;-))))


Sisältä näytti tältä. Puuhiksen mielestä villa oli Ihanan Lämmintä. Pohdimme, että parempi ollakin, jotta talokin olisi ihanan lämmin. Tuo on muuten kodinhoitohuoneen ovi, missä norkoilevat. Ja katselevat naapurin paalutustouhuja.


Sieltä ne pällistelevät sitten. Voi herra Timpuri, pistä talo pystyyn pian...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakentaminen ja remontit ovat rasittavan hidasta touhua. Me olemme parhaillamme ilman keittiötä ja tätä iloa jatkuu vielä ainakin pari viikkoa. Yläkerrassa lämmitelemme ihania purkkiruokia mikrossa ja nautimme tätä herkullista gurmeeruokaa kauniilta kertakäyttölautasilta...

Sami kirjoitti...

Eipähän tarvitse tiskata tai tyhjentää tiskikonetta;)

Heidi kirjoitti...

Heh, se kannattaa ottaa jatkuva-piknik-meiningillä. Kyllä me jossain vaiheessa vielä nauretaan iloisesti näille jutuille kauniissa hohtavissa keittiöissämme...