sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Kuraleikkejä Raksalla

Tänään on sisäinen vauvani saanut toteuttaa itseään sydämensä kyllyydestä. Herra Timpuri nimittäin laittoi "emännän" (äääh, inhoan sitä sanaa...) tasoittamaan muuraussaumoja. Siinä sai pikku näpeillä mättää seinään niin paljon betonia kuin vain jaksoi, ja tasoitella sitä sitten "hellin pyörivin liikkein". En tiedä johtuuko perverssistä mielenlaadustani vaiko vain levottomasta yleisväsymyksestä, että äsken kirjoittamani kuullostaa vähän kyseenalaiselta? ;-)

Näppärästi herra Timpuri apulaisensa kanssa kyllä muurasi pohjia. Sitä oli ihan ilo katsella... aurinkoinen ilmakaan ei yhtään haitannut hyvää leppoisaa mieltä ja tunnelmaa. Eikä se, että Rakentajalla on ihan mahtava Perhe ja Kaverit. Iso kiitos avusta kaikille! Rakentaja itsekin oli kyllä hirmu reipas <3

Odottelen tässä edelleen, että Rakentaja laittaisi kuvia koneelle, että voisin julkaista niitä. No, jossain vaihteessa sitten.

Ensi viikolla tapahtuukin kaikenlaista suurta. Kaivurikuski tulee täyttämään talonreunoja ja pihaa, Maalämpöporaaja tulee tekemään kuilun ja Onteloeläimet tulevat lätkimään laattojaan perustusten jatkoksi. Jännittäviä hetkiä ja isoja laskuja siis tiedossa. Joku hemmo kävi tänään kytkemässä putkia ja viemäreitä myös... ehkä me saamme jopa vettäkin?

Kuulemma muuten joku Talotehtaan Edustaja oli hiippaillut aamuhämärissä katselemassa paikkoja. Näin väittivät herrat Timpuri sekä Rakentaja. Samaten joku "punapukuinen keski-ikäinen missi viinihöyryissään". Kaikesta sitä jää paitsi, kun nukkuu aamulla eikä ole pyörittämässä betonimyllyä muiden kanssa.

Halit ja pusut kaikille!

4 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Kovasti se aamulla tontin paikkeilla haahuillut täti oli keski-iän ylittänyt ja vähäpukeinen aamupakkaseen ja sillä oli jotain punaista litkua lasillinen mukana. Eikä se millään uskonut, että en tiedä muuta kuin oman tontin ja kadun numeron, mutta niillä ei välttämättä taksia saa vielä paikalle, kun katua ei oikein tunnu näkyvän kartoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko rakkaat naapurit huomanneet, että paikallinen maauimala on muuttunut soratantereeksi :o) Meilläkin alkaa elo taas vaihteeksi näyttää iloisemmalta. Kunnes se taas synkkenee... Tällaista tämä on rakentajan elämä - vaihtelevaa, mutta kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisiköhän alkaa maansiirtoyrittäjäksi? Kivistön suunnalta saisi varman leivän, kun ensin veisi savea pois ja toisi taas uutta tilalle! :D

t. Apumies Toijalainen

Heidi kirjoitti...

Heh... me vähän katselimmekin, että Kuopassa Tapahtuu. Huhu tiesi kertoa, että sieltä oli kuulunyt huutoakin. Allekirjoittanut ei kyllä tiedä tästä muuta kuin juoruja, mutta levittää niitä mielellään siitä huolimatta ;-)

Tsemppiä teille. En nyt tiedä, mitä kämmiä vai muuta oli käynyt, mutta siihen on kait vaan alistuttava. Nimimerkillä Herra Kauppias Talotehtaan Edustajan kurkkuun voisin käydä eikä Rakennusviranhaltijakaan ole suosikki-ihmisiäni