lauantai 20. lokakuuta 2007

Rakentaja valittaa...

Rakentaja ihme-natisee, etten muka plokita tarpeeksi usein. Taitaa parka olla ihan koukussa blogiini (ei sinänsä mikään ihmekään, kun fanipostin määrää katselee)

Eipä sillä, tyyppi on niin sydänverellään kiinni nyt touhussa... pari päivää on mennyt raittiissa ulkoilmassa raksaten ja jos meillä ennen puhuttiin vain talosta, niin nyt ei puhuta sen vertaakaan muusta. Parissa päivässä urhea Rakentaja on ollut kyllä mahdottoman reipas: valumuotit on purettu, sähköojia kaivettu, viemäriputkia laiteltu, maadoituspiuhoja jemmattu jne. Samalla on hallittu oikein briljantisti koko Projektia: neuvoteltu eri suunnittelijoiden kanssa, hallittu rahallista menoa (se on hallitsematonta kyllä) ja luotu naapurisopua. Iso kiitos myös Rakentajan Kaverille Erittäin Isosta Avusta (terkkuja!).

Tässä teille kaikille Puuha Peten aluille ihailtavaksi iso ihmeellinen Betoniauto. Se kävi tontilla kyllä jo tiistaina, mutta kun en ole aikaisemmin kuvaa kerennyt laittaa (lukekaa: jaksanut/viitsinyt).


Tältä näytti autotalli betonin ruiskimisen jälkeen. Jos Rakentaja jossain vaihteessa ottaa talteen kuvia koneelle kännystäni (ihan kuin en itse osaisi, heh, mutta antaa Rakentajan tuntea itsensä meidän perheen sankariksi bittiasioissa), niin laitan teille lisää kuvia, missä valumuotit on jo purettu.


Rakentamiseniloa kaikille, ja toivottavasti muitakin iloja.

Ainiin, herra Timpuri ymmärsi vihjeen ja aloittaakin muuraukset vasta huomenna klo 7. Sain sittenkin Rakentajan itselleni yhdeksi aamuksi. Luksusta... ja tätäkin harvinaisuutta tuhlaan istumalla koneella.

Ei kommentteja: