lauantai 27. lokakuuta 2007

Onteloeläimiä...

Eilen tulivat Onteloeläimet. Tämähän tarkoittaa vain yhtä asiaa: perustukset ovat kohta valmiit *korkkaa pinkkiä skumppaa*.

Tässä teille iloksi muutamat kuvat. Ensimmäisessä kuvassa näkyy hieno Ontelo-Nosse. Arvatkaa, rakkaat fanini, ketkä olivat onnesta soikeina Nossea katsellessaan. Pikkuisella oli villi visio: hän meni makaamaan Ontelorekan lavalle ja huusi Nosselle "Nosta minut, nosta minut..." (toistetaan sata kertaa).


Sinne herrat Timpuri, Pääsuunnittelija ja Joku mättivät Onteloita. Vähän kuin palapeli sellaisilla henkilöauton painoisilla paloilla. Metkaa. Talo näyttää kauhean pieneltä. Hirviöt muuten keksivät, että laattojen alla oli hauska leikkiä piilosta.


Ontelorekan lavalla olivat parhaat katselupaikat. Sydäntä vähän kylmäsi, kun ne siellä riehuivat. Allaolevan kuvan nimi on muuten "Laatta lentää".


Ensi viikolla saamme Talo-Paloja. Perustusten on siis parastakin olla valmiina. Herrat Timpuri ja Pääsuunnittelija-perfektionistitkin vaikuttivat tyytyväisiltä perustuksiimme. Niistä taisi siis oikeasti tulla Erittäin Hyvät ellei Täydelliset. Jopa joku herra Kaupunginvirkamies oli todennut talon olevan oikealla kohdalla. En tiedä, mitä olisin ajatellut, jos hän olisi ilmoittanut virkamiesäänellään: tuota noin, taloa pitäisi siirtää 3 senttiä vasempaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on nyt seinät ja katto revitty auki koko alakerrasta, rajun näköistä. Tuttu sähkömies kävi tänään vetelemässä uusia piuhoja ja huomenna alkaa seinien levyttäminen. Onneksi itse pääsen työpaikalle pakoon. Sopivasti onnistuin järjestämään työmatkan myös juuri niille päiville, kun vuorossa on inhottava lattianhionta...

Heidi kirjoitti...

Kuullostaa sotkuiselta. Ja siltä, että kohta teillä on upea uusi keittiö *kateilee*