tiistai 23. lokakuuta 2007

Minä sain Rakennuskehuja

Minutkin on huomattu, eläköön ;-)

Herra Timpuri oli tässä taannoin puheliaalla tuulella talomme perustuksia tasoitellessaan. Norkoilin siinä Puuhiksen kanssa, ja Puuhis kyseli tapansa mukaan kaikkea pikkupoikia kiinnostavaa. Yllättäen herra Timpuri innostui jopa juttelemaan. Ehkäpä aurinkoinen hieno ilma vaikutti tähän, tai säkenöivä olemukseni, tiedä sitten.

Herra Timpuri siinä tosiaan tasoitti, ja yhtäkkiä vaan pääs toteamasta: kyllä on kerrankin hyvin tehdyt pohjatyöt. Minä siinä vähän ihmettelin, että mistäs nyt tuulee. Mutta tosiaan, itsehän olin sunnuntaina sitä betonia käsin rakkaudella sinne seinään mättänyt, ja hienon tasaiseksi tehnyt saumat. Kaikki aina ylistävät ja kehuvat Rakentajan uutteruutta (kehunsa on kyllä ansainnut, ei siinä mitään) vaan nyt kerrankin sain itse loistaa. Muussakin kuin kodinhoidossa (inhoan sitä).

Taidan vaihtaa alaa!

Tässä kuvassa näkyy, miten talo sieltä pikkuhiljaa kohoilee.


Herra Timpuri levittelee tasoituslaastia ja Puuhis seuraa tarkkana. Puuhis ei muuten halunnut päästä muuraamaan, vaikka herra Timpuri mahdollisuutta tarjosikin. Mutta oli Puuhis kovasti mielissään, kun oli pyydetty.

Ei kommentteja: