keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Luovuttamisfiilis

Miksi mekään mitään kivaa taloa teemme? Ei se ole uusi ja kiva ja puhdas kuin ehkä viikon ja sitten se on jo samannäköinen kuin nykyinen läävä, missä asumme.

Turhaa hukata aikaa tällaiseen.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pah! Siitä tulee hyvä ja hieno koti teille kaikille. Työ palkitsee tekijänsä vai miten sitä sanotaankaan?

Meillä remonttisuunnitelmat edistyvät. Eilen Jukka osti sadoilla euroilla remonttitarpeita ja tänään kävi meidän keittiösuunnittelija mittaamassa paikat.

Kiva, että päästään perjantaina hiihtistelemään =)

Heidi kirjoitti...

Kivaa. Jännät paikat teillä tulossa.

Mutta mitä palkitsevaa on väsyneenä työpäivän jälkeen ruoanlaitossa, pyykinpesussa, lakanoiden vaihdossa, kissan repimien verhojen ripustamisessa ja siinä, että toteaa, ettei imurointia enää vaan jaksa kaiken tämän jälkeen ja että taas meni yksi ilta, ettei kerennyt lasten kanssa tehdä mitään. Ja sitten muu porukka ihmettelee, miksi pikkuiset riehuu ja kiusaa.

Ei jaksa ymmärtää.

Sami kirjoitti...

Väsyneenä työpäivän jälkeen tekeekin tosi hyvää yrittää vääntää kaikki mahdollinen kerralla valmiiksi ja vielä pestä lakanatkin siinä ohessa. Ehkä voisi joskus kannattaa mietti mitä jaksaa ja vaikka nykäistä muitakin hihasta, jos ne ei osaa lukea ajatuksia tarpeeksi nopeasti. Ehkä jotain voi joskus jopa jättää seuraavaan päivään eikä ottaa kaikesta stressiä jo eilen.

Heidi kirjoitti...

Mutkun ei jaksa aina natista. Ei se kummoista ajatustenlukua vaadi, kun katsoo meillä ympärilleen, että voisiko tehdä jotain yleisen viihtyvyyden eteen.

Sami kirjoitti...

Sä oot vaan niin nopea tekemään, ettei siinä hieman pitemmillä piuhoilla varustettu ehdi edes tajuta, että jotain pitäisi tehdä ennen kuin olet jo tekemässä sitä;)

Heidi kirjoitti...

Jonkun edes pitää olla nopea. Kun ei pienet jaksa odottaa ruokaa seiskaan asti. Ja lakanoista ja imuroinnista on vasta ehkä viikon verran ollut puhetta.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista. Tästähän kehkeytyy vielä erään Vantaalaisen perheen intra.

Heidi kirjoitti...

Heh, niinpä.
Eikös se olekin äärimmäisen korrektia selvitellä asioitaan näin yksityisesti... pitää kai tuleville naapureille antaa esimakua meidän kriiseilyistämme.

Mut meillä on nyt imuroitu ;-))

Sami kirjoitti...

Olisi sitä voinut kauniimminkin ja hieman vähemmällä mesoamisella pyytää imuroimaan;)

Heidi kirjoitti...

Kehitänkö uuden kriisin?