torstai 11. lokakuuta 2007

Vesisopimus tehty

Joskus hamassa tulevaisuudessa meille saattaa tulla vettäkin. Siis ihan oikeaa Puhdasta Vettä. Tänään kävimme nimittäin Rakentajan kanssa myymässä sielumme paikalliselle Vesiyhtiölle. Täysi vastakohta muuten paikalliselle Sähköyhtiölle noin niinkuin palvelualttiudessa mitattuna.

Reissun kohokohta oli, kun pääsi autoon syömään (semi)roskaruokaa. Mihinkäs sitä vettä tarvitaan niin kauan kun saa kokalimpparia?

1 kommentti:

Sami kirjoitti...

Lupasivat vielä kaiken lisäksi tulla jopa kytkemään veden ja viemärin viikon päästä eli kokonaista 15 päivää olisi sitten mennyt siitä, kun laitettiin vesianomus postiin siihen, kun vesi oikeasti virtaa. Vantaan kaupungin sisäinen posti onnistui vielä käyttämään tuosta ajasta viikon anomuksen kuljettamiseen oikealle henkilölle eli mitä tästä opimme kannattaa käyttää tunti Tikkurilassa henkilökohtaisesti käymiseen mieluummin kuin odottaa viikko papereita postissa jokaisen välivaiheen jälkeen.
Väitti muuten vesilaitoksen täti, että homma sujui meillä nopeasti, koska meidän kvv-kuvat oli jo leimattuna ja parin viikon päästä asennus tulee menemään tukkoon, kun rakentajat tajuavat, että talvi iskee routineen ja kaikki yhdessä tuumin päättävät haluta liittää talonsa veteen ja viemäriin ennen pakkasia. Amatöörin tuuria siis tilata asennus juuri ennen oletettua ruuhkaa.