torstai 25. lokakuuta 2007

Rahareikä ja Leipätyö

Eilen tontille porattiin syvänoloinen Rahareikä. Sen poraamiseen meni paljon rahaa... toivoaksemme se myös joku kaunis päivä säästää meille rahaa. Nyt ei ainakaan sähkön hinnankorotusten pitäisi niin pahasti tuntua, kun lämpö tulee omasta Rahareikäkuilustamme ;-)

Kaikkia muitakin rahareikiä ajatellen (rakentaessahan niitä riittää) olisi kai melko tärkeää myös tehdä oikeaa Leipätyötä. Siksi täällä itsekin bloggaan työpaikalla sen sijaan, että olisin Raksalla raittiissa ulkoilmassa ahkeroimassa. Tätä ajatellen tarjosin Rakentajalle mahdollisuutta viettää työilta Leipätyön parissa. Rakentaja kun on viettänyt aikaa lähinnä Raksan puolella ahkeroiden viime aikoina ja säännöllisesti päivittelee, kuinka joskus pitäisi ehtiä edistää työprojektejakin.

Rakentaja kuitenkin mieluummin halusi viettää Perheiltaa. Ok, onhan se ymmärrettävää, ettei Raksapäivän jälkeen välttämättä jaksa enää Leipätyöiltaa. Toivottavasti jostain kuitenkin löytyy sitten se aika tehdä rahaa tuottavaakin työtä... muuten taitaa jäädä lyhytaikaiseksi ilo uudesta talosta ja saavat jotkut muut nauttia sähkön kustannussäästöistä Rahareikämme kanssa.

2 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Taitaa se sittenkin olla aika pieni rahareikä, kun et edes löytänyt sitä tontilta vaikka melkein päin kävelit;)

Heidi kirjoitti...

Melkein putosin sinne... *draamailee*