tiistai 4. joulukuuta 2007

Timpurit 3&4

Hipheijaa, Timpurit 3&4 ovat ilmeisesti pistäneet rakennuksilla hösseliksi, jos Rakentajaa on uskominen. Se ikuisuuskysymys: voiko Rakentajaa uskoa vai onko hän uskoton?

Timpurit 3&4 (kumpikohan on kumpi) olivat nimittäin eilen muovittaneet seiniä ja tehneet meille jotkut portaantapaiset, että yläkertaankin pääsee nyt töihin. Tai keikkumaan ja hyppimään lautojen päälle vaarallisesti. Mitäköhän he tänään puuhastelevat?

Perjantaiaamuna myös ilmeisestikin tulee Nosse kiskaisemaan Piipin paikoilleen. Tyypillistä Rakentajaa, että oli sitten ihan aamukahdeksaksi sen sinne ottanut. Hirveä dilemma nyt, mennäkö vapaapäivänään katsomaan aamukasilta Nossea vai nukkuako Linnan juhlien jälkeistä (moraalista) pahaaoloaan ja kestääkö pikku-monstereiden itku ja valitus siitä, kuinka ilkeä mami vaan aina nukkuu, kun tapahtuu jotain kivaa. Taidan laittaa Rakentajan ja Monsterit keskenään viettämään Laatuaikaa Nossea ihmetellen.

p.s. Ihan pian muuten menee 3000 lukijaa rikki. Kiitokset kaikille fanittajilleni *halii kaikki*. Pitäisikö 5000 kohdalla pitää isot bileet rakennustyömaalla?

4 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Ei tän nossen tulossa valittu aikaa vaan valittiin, että tuleeko nosse nostamaan piipun ennen kattotiilien asennusta helposti vai yritetäänkö piippu saada läpi valmiista katosta vaikeasti joskus myöhemmin. Tuntui siis paremmalta ottaa nosse niin pian, kuin vaan sellaisen sai käsiinsä.

Heidi kirjoitti...

Noooh, mieti sitä sitten Monsterien kanssa pimeänä aamuna vesisateessa hytisten...

Hehee.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tällä kertaa olekaan tarjolla hienoa pyyhettä? ;-) *pettyneenä*

Heidi kirjoitti...

Ei. Mutta ilouutisia. Kymmenestuhannes saa kaksi hienoa pyyhettä ;-)