tiistai 25. joulukuuta 2007

Ikävä jo rakentamaan

Jos jotain on pahempaa kuin rakentaminen, niin sen täytyy sitten olla joulu. Hirveää höseltämistä, ei mitään konkreettista aikaansaannosta. Rakentaessa sentään saa usein jotain pientä näkyvää edes aikaan.

Onneksi tänään pääsee taas työmaalle.

Talokin näyttää jo varsin talolta. Tiilikatto, iloisesti joulunpunainen, teki siitä taas vähän valmiimman oloisen. Nyt meneekin taas aikaa, ennenkuin ulkopuolella näkyy muutoksia parempaan. Herra Talotehtaan Timpurin osuus on käsittääkseni nyt melko lailla tässä. En tiedä, väkertääkö hän vielä jotain tuonne katolle tai onko sisällä vielä jotain pientä hommaa. Veikkaisin, että tästä eteenpäin olemme nyt Ihan Omillamme ja itse vastuussa talon valmistumisesta.


Muutama päivä ennen Pakollista Joulutaukoa (pakollista siksi, että sukulaiset väittävät, ettei meitä juurikaan enää rakentamiselta näe koskaan...) käytettiin kauniin valkean styrolattian luomiseen. Rakentajan veli teki iiiiison homman, suurkiitokset hänelle. Nyt alakerran peittää eepeeäs ja lattia tuntuu jalkojen alla ihanan lämpimältä ja pehmeältä. Jos valkoinen ei olisi niin ikävän herkkä likaantumaan, taitaisimme jättää lattian tuollaiseksi.

Kuvassa Rakentaja mittailee ja näpräilee. Jopa minä osasin tuota hommaa ja voin ihan rehellisesti väittää olleeni avuksi. Käytännön tietona kaikille, joilla tämä on edessä: uretaani ei lähde irti a) käsistä b) vaatteista ja lisäksi bonuksena c) reilu 2-vuotiaan mielestä se maistuu hyvältä.


Rauhallista ja Rakentamisentäytteistä Joulunaikaa kaikille blogini ihailijoille.

Ei kommentteja: