perjantai 14. joulukuuta 2007

Viikonloppuna uurastetaan

On tässä taas tulossa romantiikantäyttämä rauhallinen lapsivapaa viikonloppu... kynttiläillallisia, pitkiä rauhallisia aamuja, hempeilyä jne. Voih onnea. En malta odottaa.

Ja sitten takaisin maan pinnalle, sillä viikonloppu kulunee pitkinä päivinä Raksalla. Lattiaan pitäisi tehdä reikiä putkille, toisia reikiä pitäisi täyttää betonilla, kuivattelu pitäisi saada kunnolla käyntiin ja eepeeäs-bileet ovat valmiit alkamaan. Mitäköhän sitä nyt oli, nelisensataa neliötä tai jotain. Ja se kaikki pitäisi mättää lattioille.

Jotain hyvää sentään. Saanhan ihailla sekä Rakentajaa että söpöä Timpuria työn touhussa. Yksi mukavimpia katseltavia asioita on kyllä kivannäköinen mies hommissa, fyysisissä sellaisissa ;-). Itse taidan tässä porukassa jäädä likaisine Maalarihaalareineni ihan kolmanneksi.

p.s. Talo on edennyt kovasti, ja alakerrassa on jopa muutama aste lämmintä vaikka ulkona paukkuu pakkanen. Jos sinne tulee tarpeeksi kuuma, ehkä Rakentaja ja/tai söpö Timpuri tekevät hommia ilman paitaa *haaveilee*

Ei kommentteja: