keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Voih Timpuria, mitä teitkään

Nyt on kyllä söpö Timpuri ollut vähän riiviö. Olen edelleen vähän järkyttynyt tästä. Tai en niin vähänkään.

Tämä kyseessä oleva ihme oli nimittäin käynyt möläyttämään Rakentajalle, että "Kyllä tänne varmaan pääsiäisenä voisi päästä muuttamaan". Siis anteeksi kuinka????????? (Jotain kertoo myös Rakentajan ilkeästä mielenlaadusta, että hän kertoi tämän edelleen minulle)

Olen tähän asti elänyt vakaassa uskossa ja toivossa, että me muutamme kesäloman loppuaikoina. Enkä ole haaveillutkaan paremmasta, alistunut vain kohtalooni, maksanut laskuja ja odottanut kesää normaaliakin isommalla vimmalla. Mutta mitäs nyt?

Kuultuani tällaisen arvion Ihan Oikealta Ammattilaiselta ei ole enää toivoakaan, että tyytyisin mihinkään pääsiäistä myöhäisempään. Yhtäkkiä lasken päiviä kalenterista, mietin jo koulunvaihdosta lapsille ja murehdin sitä, kuinka saamme viiniköynnöksen mukaan, jos piha on vielä jäässä. Tässähän voi kohta sanoa vanhan kämppänsä irti, kun kolmen kuukauden irtisanomisaika kuitenkin on.

Tuollaisia ne mukavannäköiset miehet juuri ovat. Herättävät vääriä odotuksia tyttölapsissa ja murskaavat sydämiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt ette ihan vielä irtisano sitä vuokrasopparia? Lähipiirissä on kaksi rakentajaperhettä joutunut muuttamaan suvun nurkkiin tässä muutaman kuukauden sisällä, kun talo ei ihan ollutkaan muuttotarkastuksen läpäissyt sopparin umpeutuessa :p

Lämpimiä joulufiiliksiä sinne rakentamisen keskelle!

Heidi kirjoitti...

No johan on ylivarovaista neuvoa täällä ;-)))))

Mutku mä haluun Toimintaa. *möcs*