perjantai 21. maaliskuuta 2008

Ihme on tapahtunut

Me nimittäin vietämme, uskokaa tai älkää, kolmen päivän loman rakentamisesta. Minä en ainakaan meinaa uskoa.

Toki olemme tänään käyneet kantamassa saunan seinälaattoja ja juoruilemassa naapurien kanssa. Ei huominenkaan mene ilman raksaamista, täytyyhän nyt tilanne aina käydä tutkaamassa. Sunnuntai... no, luulen että siitä selviämme täysin ilman taloa. Maanantaina taas viettänemme aikaa maalailleen kodinhoitohuonetta ja teknistä tilaa. Söpö Timpurikin on kuulemma tulossa. Ehkäpä jätän Rakentajan lapsenvahdiksi kotiin ja menen itsekseni maalaamaan.

Tänään sain ensimmäistä kertaa ihailla laattojen peittämää pintaa. Alla teillekin vähän ihailtavaa. Kuvat eivät kyllä tee oikeutta lattian kauneudelle, tulkaa paikanpäälle katsomaan tarkemmin, ja rakastumaan.


Seinäkin näyttää vähän mitättömältä tässä. Tosiasiassa siinä on ihana elävä kuvio, joka muuttuu valojen mukaan.


Myös saunassa oli vähän tapahtunut, vesieristys oli valmis ja kiukaan suojamuuri oli hiukan kohonnut. Alla kuvassa seinäpaneelit. Myös laatat ja kiuas löytyvät jostain talon syövereistä, kun oikein kaivelee sotkun seasta. Ihana, ihana puukiuas. Taidamme joutua maanantaina korkkaamaan sen pihalla.


Olohuone myös edistyy. Ensi viikolla se maalataan ja voin viimein alkaa visioida sisustusta ilman rumaa mikro-kahvinkeitin-roska-pöytää. Eipä sillä, ei meillä varmaan ikinä paljon tuon siistimpää ole tulevaisuudessakaan.

Ei kommentteja: