torstai 13. maaliskuuta 2008

Laatat valtaavat mielen (ja talon)

Rakentaja-parka on ihan hermona laattojen kanssa. Ne pitäisi saada nyt ja heti ja ne pitäisi vertailla tuhannessa eri kaupassa ja minulla perheemme sisustusvastuullisena pitäisi olla tulenpalava ehdoton mielipide valmiina joka asiaan. Mutta eipä vaan ole.

Osa laatoista on jo onnellisesti hankittu, halleluja niille, mutta ne loput. Meillä oli jo loistava laattasuunnitelma, jonka sitten romutti tolkuttoman kallis tarjous ja tolkuttoman nihkeä palvelu. Niinpäniin, kaikki meni uusiksi. Nyt sitten muistellaan, että mitä kaikkia laattoja meidän piti siltä tyhmältä laattatoimittajalta haalia ja etsiskellään halvemmista paikoista jotain sinnepäin. Kypsää hommaa.

Olisi se vaan ollut helppoa ottaa ne kaikki yhdestä paikasta. Kaikki oli mallattu yhteen, kiiltoasteet olivat oikeat ja valaistuksetkin oli huomioitu. Nyt kun hakee lastillisen laattaa rautakaupasta A, niin miten sitä voi enää muistaa rautakauppaan B tai C mennessä muistaa, miltä se jo ostettu laatta näyttikään. Mallilaatan mukanapitäminen voisi tietysti helpottaa asiaa, mutta mallilaatat makaavat onnellisesti keittiönpöydällämme. Eivät ne halua kulkea matkassa.

No niin tai näin, laattaa alkaa pikkuhiljaa kertyä nurkkiin. Ensi viikolla alkaakin laatoitus ainakin joiltain osin. Nyt jo osa vesieristeistä onkin tehty ja herra Vastaava tulee ne tänään tarkistamaan.

Rakentaja muuten kertoi huhuja työmaalta, että keittiö alkaisi olla pohjamaaleissa ja samaten pian makuuhuone. Ihan hyvä sikäli, että keittiökalusteet tulevat... öööö... sovittu toimitus oli 15.3, että tulevatko ne sitten huomenna vai maanantaina.

1 kommentti:

Sami kirjoitti...

Yllättävää kyllä keittiö toimitetaan sovittuna päivänä vaikka se sattuukin olemaan lauantai;) Tietenkään viikonpäivää ei tullut tarkistettua silloin keittiötä tilatessa tammikuussa.