sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Keittiö saapui

Eilen me saimme Keittiön. Pitkän, loputtomalta tuntuneen odotuksen jälkeen tosiaan puolenpäivän aikoihin keittiöfirman rekka kurvasi pihaan odotettu lasti mukanaan. Pari reippaan oloista sälliä vieläpä kantoi ne sisään, eivätkä jättäneet räntäsateeseen lojumaan. Toinen oli jo muuten iloisessa maistissa lauantain kunniaksi, onneksi ei kuski kuitenkaan. Toistaiseksi täytyy sanoa, että vaikka keittiömme oli moneen muuhun verrattuna ylihalpa (kyllä se silti ihan tarpeeksi maksoi), palvelu ei ole kärsinyt hinnan laskiessa, niinkuin nyt helposti kuvittelisi.

Nyt meillä on sitten Koti, kun on kerta keittiökin... voisi helposti luulla, että olisin innoissani tai onnellinen tästä. Totuus on kuitenkin kohtalaisen karu. Voitte todeta sen alla olevasta kuvasta, jossa keittiö lepäilee ruokatilan lattialla. Tiesinhän minä, että se tulee osina, mutta tuo näyttää niin lohduttoman ankealta, että tekisi mieli pillittää.


Keittiön paikka odottelee jo valmiiksi pohjamaalattuna. Vielä kun Maalarinalut ensi viikolla sivelevät siihen tason päälle pinkiksi sävytettyä Lujaa, niin sittenhän sen keittiön voi siihen räiskiä (värihän siis oikeasti on hattaranvalkoinen, mutta kyllä se purkissa näyttää tasantarkkaan pinkiltä).

Huoneen ilme on muuten kummasti muuttunut siitä alustavasti kittaillusta versiosta pari viikkoa takaperin. Jopa kuvista sen huomaa, mutta paikanpäällä erityisesti.


Viikon teemaa söpön Timpurinlurjuksen osalta ovat olleet vesieristämiset. Vihreät kylpyhuoneet ovat aika vinkeän näköiset. Voisin melkein harkita niiden jättämistä tuon värisiksi. Ensi viikolla niihin aletaan laittamaan laattoja (en tiedä, onko se laatottaa vai laatoittaa, kertokaa kielinerot). Laatoista tulikin mieleen, että eilen kävimme ostamassa loputkin laatat. Tai ainakin tilaamassa ja ensi viikolla niitä voi sitten noutaa. Kivoja saimme, eikä enää harmita se pieleenmennyt kallis laattasuunnitelmakaan.


Eilen shoppailimme myös paneelit saunaan ja molempiin kylppäreihin. Ei siinä mitään, mutta samalla kun Rakentaja väänsi paikallisen rautakauppiaan kanssa määristä ja hinnoista ja kuljetuksista, sain loistavan Saunavision (kiitos paikallisen rautakaupan esittelyläpyskälle tästä). Olen aivan onneni kukkuloilla, saunasta tulee kerrassaan Ihanuus.

Viimeisessä kuvassa teille vielä karua kertomaa tonttimme siisteysasteesta. Varsinaista ekoterrorismia kyllä tämä rakentaminen. Lohdullista meille kuitenkin, muutamassa naapurissa pihamaa näyttää Paljon Pahemmalta (terkkuja vaan, ja tsemppiä).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jännä juttu, meillä on ihan samannäköinen kylppäri, tuo taitaa olla kevään muotiväri :)