maanantai 17. maaliskuuta 2008

Olettehan huomanneet Mediajulkisuuden?

Jollette, niin kipipipi hankkimaan jostain viime perjantain Markkinointi&Mainonta lehti näppeihinne. Siellä on monen sivun juttu talostamme, ja Rakennuslesken blogikin paistattelee maineen ja kunnian auringossa.

Ihan asiallinen stoori, mutta voi kauhistus, kun siinä on niitä ulkona otettuja kuvia. Aurinkoon päin katseleminen tekee kyllä kauheita ilmeitä siristyksineen ja silmien väkisin pingoittamisineen. Etenkin lasten ilmeet ovat ihan tyhmiä, eikä voi väittää omankaan ilmeen olevan luonnollinen ja rento. Ja pääsi kuvaaja yllättämään, kun en ollut täydessä meikissä ja pinkeissä korkkareissa (niinkuin tapana raksalla on).

Tilannekatsaus tämänpäiväiseen: keittiönkaapit ovat kasassa, mutta voi tuskaa. Joka paikkaan sattuu niin, ettei liikkumaan meinaa päästä. Laattojen kantaminen, kaappien kanssa kyykistely ja ylipitkät päivät raksalla ilman lepotaukoa tekevät kyllä pahaa. Loppuisipa tämä joskus...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heti uteliaana surffasin Talentumin sähköiseen arkistoon, joka pettymyksekseni ilmoitti että jutut tulevat sinne kahden viikon viiveellä. Päädyin siis tekemään huiman ekskursion markkinoinnin kerrokseen, ja sieltähän kyseinen julkaisu löytyi keskelta kahvipöytää (ja kovasti luetun näköisenä).

Odotin kovaa purnausta ja mutta tämähän oli varsinainen menestystarina: ahkera rakentaja ja myötätuntoinen puoliso keskellä perheidylliä ;-)

E

Heidi kirjoitti...

Juuh, sitähän tämä todellisuus aina on, heh. Itse samaa kommentoin jollekulle: kovin ruusuiseksi meidän arki on maalattu ja että vastoinkäymisetkin olemme välttäneet huikean älymme ansiosta. Niinpäniin.

Kyllä se on ollut unettomia öitä ja pettymyksen kyyneleitä monet kerrat, vaikka tietenkin onnistumisen tunteita ja ihailtavaa venymistä milloin keneltäkin. Kaikella on aina puolensa...