perjantai 28. maaliskuuta 2008

Yleisön pyynnöstä

Tässä teille parempi kuva krematorio-pontikka-hässäkästä. Savukin nousee...Eilen raahauduin muuten katsomaan edistymistä talolla. Siellä olikin tapahtunut. Kodinhoitohuoneeseen oli tullut kuraritilä (aika ruma, sen siitä saa, kun pistää miehet asialle), saunan seinät olivat saaneet laattaa ja samoin kylppärin seinät olivat valmiit niiden laattojen osalta, jotka olemme jo saaneet. Tämä onkin ihan oma tarinansa. En mitenkään haluaisi kyseenalaistaa kenenkään toimintaa, mutta sanottakoot, että ei kannata hankkia isoa melkeinmustaa laattaa isosta saksalaisesta rautakauppaketjusta. Ainakaan jos ei halua tuskailla toimitusaikojen kanssa ja ajella ympäri pääkaupunkiseutua.

Kylpyhuonetilojen lattioiden laattaaminen oli myös aloitettu. Ja voih onnea, yläkerran kylppärin katto oli paneloitu. Se oli kyllä nätti (Rakentaja pihtaa kuvien siirtämisen kanssa tietokoneelle, saatte kuvia myöhemmin). Tosin Rakentaja tiesi kertoa, että paneeli ei ollut Timpurien mielestä kovin huippulaatuista ja sitä pitäisi ehkä vielä maalailla. Samaten tuo ilonpilaaja kertoi, että paneloidessa joku seinälaatta oli murtunut, itse en tätä huomannut, mutta menen kyllä suurennuslasin kanssa tutkimaan.

Siinäpä ne isoimmat etenemiset. Kittaus-maalaus-operaatiokin oli jonkinmoisessa mallissa. Tasaisilta ja näteiltä näyttivät seinät alakerrassa.

Ei kommentteja: