tiistai 20. toukokuuta 2008

*fanfaareja*

Tätä ette ikinä usko, nyt on sattunut jotain Kerrassaan Uskomatonta. Ällistyttävää, etten sanoisi. Pyydän ehdotonta hiljaisuutta Suuren Paljastuksen edessä... sen kunniaksi kirjoitankin loput postauksesta pinkillä.

Meillä on portaat!

Eilen ne saapuivat puolenpäivän jälkeen. Ja saapui samalla Porrasasentaja-tyyppikin. Hetken päästä myös arvostettu Myyntipäällikkö kera porraspinnojen.

Nopeasti tuo väsäsi ne kasaan, vaikka pystyynnosto taisikin olla varsinainen Operaatio. Ensin sen piti puheiden mukaan vaan sujua keveästi Rakentajan, Asentajan ja Myyntihemmon voimin. Mutta kun nostohetki tuli, alettiinkin kummasti itkeä lisävoimia avuksi. Onneksi lisävoimia sattui olemaan hollilla, mutta ei se kuulemma kuuden miehenkään voimin ihan mikään pikkuverryttely ollut.

Tässä kuva portaista vielä asennusvaiheessa. Rakentajalla oli parempiakin kuvia, laitan niitä myöhemmin. Iltaan mennessä portaat olivatkin täysin valmiit.


Väristä olen vähän ihmeissäni. Sen piti mielestäni olla vähän vaaleampi ja ei yhtään punertava. Lisäksi Älyn Jättiläiset olivat a) jättäneet lapsiportin pois ja b) asentaneet tuohon ikkunan eteen kaiteen. Hurjan viisasta, kuvissa se ainakin näytti supertyhmältä. Täytyy keksiä joku fiksaus siihen.

Portaissa on kuitenkin yksi hyvä puoli. Nyt me voisimme alkaa varailla loppukatselmuksia, kun vaan IV-ihme kävisi tekemässä mittauksensa ja putkihemmo saisi vihdoinkin ne vedet päälle. Rakentaja on aivan liian kiltti näissä asioissa... yhtään ei ole sellaista pakottamishenkeä vaan pyytelee vaan joskus tulemaan, kun ehtivät. Suututtaa.

Ei kommentteja: