maanantai 12. toukokuuta 2008

Kiukuttelevat keskenkasvuiset Timpurinretkut

On sitä taas nähty ja kuultu. Ei uskoisi, että ollaan tekemisissä kolmekymppisten kanssa, kun välillä meno on kuin lastentarhassa parhaimmillaan (kaikki kunnia lastentarhoille tosin).

Meillähän tilanne on nyt se, että Timpurien hommat alkavat olla kutakuinkin valmiina. Joitain yksittäisiä hommia lukuunottamatta. Samaten meidän rakennusbudjettimme alkaa olla pikkuhiljaa käytetty, jos huomioidaan vielä tiedossaolevat tulevat kulut. Mitä tästä yhtälöstä siis loogisesti seuraa?

Kasvokkain Timpurit ottivat ilmeisesti kohtuuhyvin tiedon siitä, että muutama päivä enää ja sitten homma loppuu. Sovimme jäljelläolevista päivistä ja töistä ja laskuista ja niin edelleen ja homman piti olla siinä. No, eiköhän Rakentajan lähdettyä ala kuulua. Timpurit ovat lähteneet ovia viskellen "kun me ei kerran saada rahaa niin ei me mitään tehdäkään"-mentaliteetilla, tiesi raportoida paikallaollut Maalarinalku. Niin tyypillisiä miehiä... mitäköhän ne kuvittelivat? Että saisivat vielä kolmen kuukauden palkat, vaikka työt ovat melkein loppu?

Äääääh, miten inhoan tuommoista. Mitenkään ottamatta kovin vahvasti kantaa heidän viimeaikaiseen työtahtiinsa (joka on ollut surkea), niin tuo oli jotenkin viimeinen pisara. Turha odottaa suosituksia, vaikka jälki onkin ollut oikein asiallista silloin kun tahti ja moraali vielä olivat. Ihme kiukuttelua, viisivuotias Puuhiskin osaa käyttäytyä paremmin ja huutaa suoraan päin naamaa "Äiti on maailman tyhmin", joskus jopa perustellen, jos kokee tulleensa väärinkohdelluksi. Ihan naurettavaa.

Eipä kai tämä meille katastrofi enää tässä vaiheessa ole. Räystäsalulaudat ja väliovet kun olisivat viimeistelleet, niin kaikki olisi ollut aivan hyvin. Nyt vaan sitten on lisää piiiitkiä rakennusiltoja tiedossa.

2 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Eipä kai sitä yhtään taloa ole rakennettu niin, että listat olisi ollut valmiina jo muuttopäivänä, joten kymmenvuotissuunnitelmassa on siis tiedossa jokailtaista listojen näpertämistä. ;) Alkoi kyllä olemaan jo jokin aika sitten selvä, että viimeisen kuukauden työtahdilla ei listojen asentaminen kuulu näille timpureille eli osasi varautua omatoimiseen harrastamiseeen.

Anonyymi kirjoitti...

*viittaa luulon oikaistakseen* Meillä muuten oli listat paikoillaan, kun viime viikolla muutimme tähän. Siitä ei puhuta mitään, että terasseista puuttuu kaiteet ja ulkopinnasta maali ja piharakennus on vasta pelkkä perustus... ;)