torstai 22. toukokuuta 2008

Viikko lopputarkastukseen

Nyt se on sitten vahvistunut, ensi viikon perjantaina meillä on lopputarkastus. Sopivasti ennen ylppäriviikonloppua, niin ei sitten kerkeä paneutua muuttamiseen seuraavina päivinä *huoks*. Tosin aion kyllä jo tänä viikonloppuna laittaa paikkoja mahdollisimman kuntoon: vaatteita kaappeihin, leluja ja astioita paikoilleen ja semmoista.

Paljonhan tuohon jää vielä tekemistä. Listoja ja valoja, laattoja ja peilejä, hyllyjä ja ties mitä. Mutta pääasia, että päästäisiin vihdoin Kotiin. Minä en oikein ole koskaan kotiutunut tuonne nykyiseen asuntoomme, se on aina ollut sellainen tilapäisratkaisu. Paremman puutteessa. Pidemmän päälle sekin nyppii, ettei oikeasti kuulu minnekään.

Rakentaja on viettänyt enemmän kuin paljon aikaa talon kimpussa. Työssäkäyminen on jäänyt vähille, kauhistelen jo seuraavien kuukausien toimeentuloa. Paljon hän on toki tehnytkin, viimeksi nyt keittiön kaappien sivuihin ja taustoihin viritteli peitelevyjä. Tiedättehän, kaappien taustan lastulevyluukki pitää saada piiloon.

Pinkit tasot tulivat eilen, mutta voi ihmetys, ne olivatkin ihan lilat. Ja sopivat täydellisesti, sävy oli aivan sama kuin wc:n seinissä. Olen mykistynyt kyllä. Putkihiippari on muuten luvannut vettä viikonlopuksi. Se voisi helpottaa siivousoperaatiota. Sähköhemmotkin tulevat viimeistelemään paikat viikonloppuna. Huomenna Rakentaja ja Kaivurikuski vääntävät pihan pohjat lopulliseen malliin. Kaivurikuski on huippu!

Jotenkin pahin ahdistus helpotti, kun nyt tiedämme päivän jolloin tämä touhu siirtyy taas uuteen vaiheeseen. Kiire ennen sitä on, mutta nyt kun tietää, ettei se kestä enää kauaa... no, ehkä tästä sittenkin selvitään.

Ei kommentteja: