perjantai 11. tammikuuta 2008

Rakentaja tahtoo

mahdottomia. Sehän on tietysti normaalia, aina pitäisi saada enemmän ja parempaa ja vielä lisää. Nyt hän tahtoo, että kirjoittaisin taas tänne jonkun nasevan tekstin, ottaen kantaa Talomme nykytilaan ja lähitulevaisuuden näkymiin. Sitten hän voisi ylpeänä esitellä Talomme etenemistä, omaa reippauttaan ja vieläpä jossain sivulauseessa tuntea itsensä Hyväksi Ihmiseksi, kun on onnistunut hankkimaan sujuvasanaisen kumppanin. Kaikki sinänsä ihan aiheellisia ylpeydenaiheita. Niinpäniin. Rakentaja tosiaan haaveilee utopioita.

Rakentajasta huomaa, että hän on mitä suurimmissa määrin käytännönihminen. Hyvä niin, että edes toinen meistä on. Käytännönihmisenä hän uskoo, että tekemällä hommia asioiden eteen löytyy useimpiin asioihin tyydyttävä ratkaisu. Nerous ei kuitenkaan kulje käsi kädessä Talon valmiusasteen kanssa. Luomisen tuska tulee, jos on tullakseen. Ei siihen yksi lattiavalu tai muutama välisenä vaikuta. Söpöstä Timpuristakaan ei loputtomiin irtoa inspiraatiota. Siksi Rakentaja tosiaan on utopistisilla vesillä silloin, kun yrittää houkutella minua päivittämään blogia.

Voinhan toki perin keskinkertaisesti todeta teille, että meillä on lattiavalut tehty ja niistä tuli kovasti hienot. Samoin muutama väliseinä on noussut alakertaan. Sähköhommat häämöttävät lähitulevaisuudessa ja joku iv-ihminen tulee ensi viikolla. Tuskailemme keittiön ja lavuaarien kanssa, pähkäilemme hanoja ja odottelemme Matkahuollosta pakettia, missä olisivat kubihanat ja kubialtaat kylppäreihin. Rakentaja väittää, että ne olisivat päätyneet jonnekin Helsinki-nimiseen syrjäkylään :-O

Tällaista meillä... luomisen tuskaa odotellessa.

5 kommenttia:

Sami kirjoitti...

JeeJee.. Matkahuolto oli löytänyt meidän lavuaarit välivarastostaan ja haluaa toimittaa ne maanantaina illansuussa meille päin. Kätevää säilöä tavaraa viikko ja sitten vasta toimittaa se perille.

Heidi kirjoitti...

Nooh, eivätpähän pyöri meidän sohvan takana tai eteisessä tiellä.

Rva M kirjoitti...

Täytyy myöntää, että minäkin odottelen uteliaana uusia kuulumisia :) Totuttiin liian hyvään aluksi, kun tuli jopa monta avausta päivässä *virn*

Sami kirjoitti...

Juuri, kun on alkanut tapahtumaan hurjasti työmaalla, niin kirjoittamista pitää oikein maanitella esiin, mutta sellaista se luovuus taitaa olla;)
Pikaisena tilannekatsauksena:
Viikko sitten valettiin lattia ja sen jälkeen alakerran kevyet väliseinät ovat nousseet jo pystyyn ja parhaillaan muurataan kylppärin seiniä, tehdään ilmastointiputkia ja timpurit ovat siirtyneet väsäämään yläkertaan lattiaa.

Rva M kirjoitti...

Heh, meillä tulee huomenna ilmastointiputket :)