torstai 24. tammikuuta 2008

Sattuu ja tapahtuu

Minä en enää yhtään pysy kärryillä missä mennään. Ei se mitään uutta ole, pihalla olo, mutta tuntuman puuttuminen on.

Me saimme aika pitkälle alakerran sähköjä viime viikonloppuna laitettua. Rakentaja kai jatkaa lauantaina niiden kimpussa. Mielestäni tulin jo aika hyväksi rasioiden puhkomisessa, en usko, että Rakentaja kykenee yhtä sujuvasti sitä hoitamaan. Tiedän myös, mitä ovat mini, turkoosi, vaaleansininen ja valkoinen. Bonuksena osaan myös tulkita Rakentajan harakanvarpailla kirjoittamia mystisiä koodeja. Erotan kattorasian seinärasiasta ja osaan piirtää tussilla viivoja johtoihin. Osaan myös laskea nollasta neljään. Ymmärrän, että pinkki vasara on loistava työkalu nysien naputteluun. Rakentaja kertoi, että söpö Timpuri kuulemma naureskelee pinkille vasaralle työmaalla. Mokoma.

Rakentaja hilluu nykyään joka aamu työmaalla päällepäsmäämässä. Ihme pätemistä. Ei vaan, ehkä on ihan hyvä edes yrittää pysytellä kärryillä rakennusmaailman tapahtumista.

Huomenna on tulossa lattialämmitysputket yläkertaan. Sitten kai Timpurit näpertävät sinne ihan oikean lattian. Huhujen mukaan makkari on melkein valmis vaatehuoneineen. Oih, pitää alkaa visioida hyllyjä ja tankoja ja koreja. Huomenna tulevat myös Piipin pellit... Rakentaja oli löytänyt jonkun kouru- ja ikkunapeltihiipparin. Meille tulee nyt sitten tummanharmaat kubikourut. Ei edelleenkään mitään rumaa pyöreää. Tästä tuli mieleen, todella aiheeseen liittyen, että löysin kerrassaan ihanat neliönmalliset spottilamput keittiöön...

Saisimmepa lämmityksen, Rakentaja puhuu ihan hurjia, kun kertoo sähkölaskujen summia. Takkakin tulee vasta kolmen viikon päästä. Voi onnea sitten, en poistu sen edestä köllöttämästä viikkoon.

Hmmmm, mitäs muuta. Ainiin, herra Vastaava on kadonnut jonnekin. Huhu kertoo jostain "lomailusta". Ei siinä muuta, mutta pankki itkee valmiusastetodistusta ja velkojat itkevät rahojaan. Tämä on juuri niin tätä.

1 kommentti:

Sami kirjoitti...

Vastaavakin löytyi jostain päin Ameriikan mannerta ja väitti tulevansa sunnuntaina takaisin kotisuomeen eli ehkä sieltä sitten saa sen puuttuvan valmiusastetodistuksenkin joskus;) Onneksi ei ole monella sadalla eurolla velkojat kimpussa ennen kuin keksivät taas jotain jännää laskutettavaa. Eiköhän tämäkin draama tästä vähitellen sutviudu.