keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Tummanpunaiset väliseinät

En vielä ole miettinyt valmiiksi asti kaikkia sisustusvärejämme, vaan yksi mielenkiintoinen visio on talomme tämänhetkinen väritys. Mitä jos eläisimmekin nykyisen värimaailman kanssa.

Seinämateriaalina on käytetty kauniisti kupruilevaa kiiltävää sinistä tapettia. Joku voisi kutsua sitä muovimaisen loisteliaaksi. Tapetin alta kuultaa läpi villamainen seinämateriaali, joka paikoitellen myös pursuilee ulos ikkunoiden ja ovien kohdalta. Samat materiaalit peittävät myös kattoa, mikä tuo yhtenäistä vaikutelmaa koko tilalle. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelevät seinästä viitisen senttiä ulostörröttävät poikkilaudat, jotka tuovat seinille ilmettä ja ryhtiä. Lapsiperhe voi myös käyttää niitä kivoina pikkuhyllyinä erilaisille koriste- ja käyttöesineille.

Lattiaratkaisu on mielenkiintoinen ja rohkea. Tilaa avartaa valkoinen lattiapinnoite. Ratkaisu on todella erinomainen lapsiperheelle, sillä se on jo valmiiksi likainen ja reikäinen. Valkoiset lattialevyt on saumattu vaaleankeltaisella saumausaineella. Kokonaisuus antaa aavistuksen palapelimaisen vaikutelman.

Lattiapinnoitetta peittää teräksenvärinen verkkokoristelevy, joka sekin on koottu erikokoisista paloista. Palat on saumattu yhteen rautalanganpätkillä. Nämä sieltätäältä törröttävät terävät pätkät toimivat loistavasti riehumisenestäjinä ollen siten jokaisen perheenäidin- ja isän käytännöllinen ratkaisu lasten rauhoittamiselle sisätiloissa. Rautalankojen lisäksi lattiasta nousee putkia, johtoja sekä metallitankoja. Lattiakokonaisuuden kruunaavat vaaleansiniset jalkalistat, jotka nekin on päällystetty samalla tapetilla seinien kanssa.


Oikeastaan lattiaan maalatut väliseinät ja kodinkoneet ovat ne, jotka tuovat ihan oikeasti sitä sisustamisen tuntua. Huoneet alkavat oikeasti elää, niihin voi jo visioida kalusteita, voi kuvitella kulkevansa tilasta toiseen. Kahden viikon päästä söpö Timpuri on tulossa jatkamaan sisätöitä, siihen mennessä olemme taas aavistuksen pidemmällä näiden turhien hommien, kuten lattiavalujen ja sähköjen kanssa.

Seinävärit - myös tummanpunainen - ovat siis oikeasti hieman ajankohtaisempia taas.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oolalaa :)

Minkä värinen talja tulee takan eteen, sointuuko se enempi tuohon oranssinpunaiseen ristikkoon vai siihen valkeaan siinä alla?

Heidi kirjoitti...

Jaah. Jollen olisi tällainen kettutyttö, niin varmaan ihan oikea uhanalaisen otuksen turkis... nyt pitää kait ostaa joku riemunkirjava.

Jos riittävän paksun ostaisi, että ristikko pistele.

Sami kirjoitti...

Eiks meille tulekkaan jääkarhun taljaa?

Heidi kirjoitti...

Onkohan se vähän karhea? Joku napakettu tms voisi olla pehmoisempi.