maanantai 7. huhtikuuta 2008

Hemmetin lätkä!

Hitsit, että voi ihmistä ärsyttää, kun tahtoisi nauttia punaviinistä ja katsella Despiksiä, mutta hiton telkkari näyttää vain tyhmää ääliölätkää. Ei se kai auta kuin alkaa puuhastella jotain ihan muuta, vaikkapa blogia, josko tuo jääkiekko tuosta sitten ratkeaisi... (ja nauttia punaviinistä)

Me kävimme tässä muutama päivä sitten maalikaupoilla. Nyt maalari voi maalata taloa, valkoista ja pinkkiä, vihreää ja keltaista, oranssia, lilaa ja hiekanruskeaa. Ja punaista, kaunista syvää viininpunaista. Alla kuva maalivalikoimasta olohuoneen lattialla. Olohuoneen, joka sitä tekevän Maalarinalun mukaan on torstaina valmis, vaikka hän joutuisi hinkkaamaan sitä yötkin. Oikein, pidän tuollaisesta asenteesta, etenkin kun se kerrankin koituu omaksi iloksi (eikä vaan niin, että Rakentaja vaikka nysvää Ekseli-taulukoitaan yömyöhään, kun häntä tarvittaisiin sängyssä).


Maalikonsulttina meillä oli mukana pikkuinen Väriexperttimme neiti Näppärä. Alla neiti Näppärä selaa väriesitettä... uskokaa pois, neiti Näppärällä oli varsin tietoinen valinta oman huoneensa seinien väriksi.


Ja tässä kuvassa neiti Näppärä onkin saanut omat maalinsa omaan kärryyn. Onnellinen tyttö oli, ja kävimme valikoimassa myös seinäväreihin sopivan lampun neidille. Jotain hyvääkin, neiti tyytyi allekirjoittaneen ehdotukseen, jonka hinnaksi tuli kokonaiset 14,90, heh.


Allekirjoittanutkin pääsi vihdoin kaiken kittailun jälkeen maalaamaan kodinhoitohuoneen ensimmäisiin pohjamaaleihin. Vielä se vaatii kitillä korjaamista, mutta voiton puolella aletaan olla. Mahtava fiilis oli maalitelalla levittää kaunista puhdasta valkoista ja nähdä kipsilevyn katoavan silmistä. Nautinto suorastaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä suloiselle Neiti Näppärälle; ihania kuvia!