keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Pinkkiä olohuoneessa, pinkkiä eteisessä

Rakentaja tiesi tänään raportoida aamun kuulumiset työmaalta: olohuoneen seinä on muuttunut pinkiksi. Samoin eteisen seinä, vähän vain tummemmaksi. Kyseessä on vasta ensimmäinen pintamaalikerros, mutta silti. Alla teille kuvia pinkistä autuudesta. Värit eivät ihan pääse kännykameran kuvissa oikeuksiinsa, mutta kai niistä vähän suuntaa näkee.

Tässä ensin olohuoneen seinä. Tuohon kun kuvittelee uuden hienon taulutelkkarimme, niin kaunista on. Huomatkaa myös upea pahvilattia.


Tässä sitten taas eteisen seinä. Rakentajan sisko on luvannut suunnitella tuohon vaalealla maalattavan viivapiirroksen laukkaavasta/hyppäävästä hevosesta. Siitä tulee pakosta Upea.


Eteisen osalta mielenkiintoiseksi asian tekee, että ostimme värin hiekanruskeana. En ole varma, onko joku sotkenut värikoodit, vai olenko tulkinnut värikarttaa jotenkin puolipökerryksissä. Toisaalta en minä valita, pinkki on aina loistava värivalinta ;-)

Pinkkejä ajatuksia vaan kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No wau! Minusta on oikeasti tosi mahtavaa, että saat itsellesi pinkin pilvilinnan :)

Heidi kirjoitti...

Kävin vähän aikaa sitten kuikuilemassa pincin tunnelman. Olohuone suorastaan hohtaa pincciä valoa, ja eteistä ei villeimmissä kuvitelmissakaan voisi kuvitella hiekanruskeaksi. Mutta en vaihtaisi sitä mihinkään, taivaallinen on.

Ollappa pullo pincciä skumppaa nyt.
*pinceissä höyryissä*

Anonyymi kirjoitti...

Heidi ja Sami, kiitos hienosta oliivipuusta. Ihana yllätys! Iso kiitos myös siitä, että uskalsitte päästää kotiinne räpeltämään ja tarjositte mahdollisuuden harjoitella oikeita töitä ihan oikealla työmaalla. Onnea ja ruusunnuppuista eloa uuteen kotiin toivoo Essi, maalarinalku

Heidi kirjoitti...

Kiitti vaan Essi itsellesi. Hienoa työtä olet tehnyt ja toivottavasti pääset pian valmistumaan ja Ihan Oikeaksi Maalariksi. Olohuone oli oikeasti upean näköinen. *haleja*