maanantai 14. huhtikuuta 2008

Rakennuslesken inhokkilista, pienet konkreettiset asiat

Taas yhden rakentamisentäyteisen viikonlopun jäljiltä koen nyt tarvetta avautua mieltäni ärsyttävistä asioista. Pitäydyn nyt tällaisissa pienissä ja konkreettisissa asioissa, sillä jos aloitan avautumisen Rakentajan persoonan ärsyttävyydestä, perheriita on valmis. Tässä ne ovat, ärsyttävyysjärjestyksessä

  1. Voiton korjaa ylivoimaisesti Märkä Vuorivilla (kuivakin on kamalaa). Yyh, se on jotain niin kammottavaa tököttiä, sitä on joka paikassa ja se ei lopu koskaan. Joka siivouksella löytyy sitä inhaa villasilppua jostain puupinon alta tai laatikoiden takaa. Laittaisivat nyt ikkunoihin ja oviin listat, niin ettei sitä tursuaisi joka paikasta (Koin muuten järkytyksen eilen, kun kävin pitkästä aikaa saunan puolella. Siellähän eivät ole seinät vielä ummessa ja sitä villaa tosiaan on joka puolella.)
  2. Puhallusvillan silpuke on melkein yhtä hirveää. Onneksi sitä on vähemmän, mutta onnistuin eilen törmäämään siihenkin niinkin loogisessa paikassa kuin sähkötarvikelaatikossa (kirottu Rakentaja, kun jemmaa noita ansoja).
  3. Kipsilevy. Kaikissa olomuodoissaan (paitsi pinkiksi maalattuna). Sitä on silppuna, sitä on märkänä silppuna, sitä on isoina levyinä, sitä on seinissä ja katoissa ja lattioissa ja pitkin pihaa.
  4. Kittipöly on niin ihanaa, kun se tunkeutuu silmien kautta aivoihin ja sumentaa kaiken järjellisen ajattelun.
  5. Pihamme pintamateriaali, Märkä Upottava Savilieju, on myös todella hehkeää. Etenkin lasten kanssa. Sitä löytyy sisältä, sitä löytyy auton seinistä ja penkeistä (lattiasta puhumattakaan). Sitä löytyy kotoamme joka puolelta. Vaatteet on kuorrutettu sillä. Mahtavaa, ei voi muuta sanoa.
Jatkoa seuraa inhokkilistan osassa kaksi: isot ja abstraktit asiat (varokaa nahkojanne) ;-)

Ei kommentteja: