sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Ihana, ihana keittiö

Keittiö, se kaunis ihana olento, koki tänään melkoisen harppauksen. Kaikki yläkaapit nimittäin ovitettiin. Ja kylläpä tuli väkerrykselle upea ilme, vetimet ovat taivaalliset ja tunne kun saa avata ja sulkea ovia ja laittaa tavaraa kaappiin (vain työkaluja mutta silti)... on se vaan mahtava fiilis. Ihailkaa itse, tässä muutama kuva.

Ensiksi räpsittiin hyllyt paikoilleen. Huomatkaa, että muista poikkeava hyllyjärjestys on minun tekemäni... muut säntillisesti linjassa olevat Rakentajan. Hyllyjä ajatellessa tulen muuten Hyvin Pahalle Tuulelle. Armoitettu Keittiötäti oli suuressa viisaudessaan nimittäin myynyt meille korkeat kaapit ilman hyllyjä. En tiedä mitä hänen sievässä päässään nyt liikkui, mitä tekee keittiönkaapeilla ilman hyllyjä tai muuta säilytysmekanismia. En keksi mitään järkevää tarkoitusta sellaiselle...


Sitten voi ihanuus, kaappeihin lätkittiin ovet ja kahvat. Nuo vetimet ovat Mielettömän Ihanat. Tiesin kyllä omaavani erehtymättömän tyylitajun, mutta nuo ylittivät jopa suunnattoman itserakkauteni.


Tässä vielä toiselta suunnalta. Apteekkarikaappi tuossa kolmas vasemmalta ja jääkaapin ja pakastimen paikat oikealla. Tähän ihanuuteen kun vielä kuvittelee kivijäljitelmätasot, valoja, kodinkoneet ja pähkinänväriset alakaapit... muutan asumaan keittiöön.


Eikä tässä suinkaan vielä kaikki... ehei. Keittiön vieressä oleva ruokatila on taivaallinen sekin väriloistossaan. Ihailkaa itse. Tuo näyttää niin upealta ja luksukselta... tuli ihan sellainen hotellitunnelma (hotelliaamiaisia odotellessa, terkkuja Rakentajalle).


Itse vietin raksapäivää toipilaana flunssasta (joo, ei tämä ikinä parane, kun aina ryntää raksalle heti kun vähän piristyy). Rakentaja teki minulle paraatipaikan, josta oli hyvä komentaa.


Tässä vielä kuvia muista ihmetyksistä... talon ulkopintaa on muurattu nyt viikon verran. Suunnilleen viikon työt vielä edessä.


Räystäsalulautojen maalaaminen on melkoinen homma. Lautaa on aika paljon, tässä ehkä kolmasosa valmiina odottamassa asennusta.


Ja jotain, mikä saa oikeasti tuntemaan olon kodiksi. Postilaatikko pihan kulmalla. Sinne tuli jo ensimmäiset postitkin: Vantaan sanomat ja kasa muita mainoksia.

Ei kommentteja: