keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Kiirettä pitää

Etenkin jos meinaamme vajaan kolmen viikon päästä muuttaa *panikoi*. Mutta kyllä nyt tapahtuukin vauhdilla.

Tänään tulevat kodinkoneet (sähköjä niille odotellessa) ja lämpöpumppu. Lämmitys kytketään ensi viikolla. Myös peilikaappien mittaaja tulee tänään hommiin, kohta meillä on eteisen ja makuuhuoneen kaapit. Rakentaja tilasi alkuviikosta lastenhuoneisiin kaapistot, nekin pitäisi saada ihan lähiaikoina. Hyllyt ovat muuten todella kallista tavaraa. Rakentaja suuressa Viisaudessaan sitten päätti, että tekee hyllyt itse. Hinta on noin 0,3-kertainen.

Kylpyammeen toimitus on joko perjantaina tai alkuviikosta. Paikallisen rautakaupan myyjä kun ei tiennyt, että tarkoittaako toimituspäivä sitä, että tavara lähtee tehtaalta vai sitä kun se saapuu. Keittiön tasoistakin kuulin huhuja, että ne olisivat lähdössä matkaan tänään. Sitten kun on tasot ja lämminvesivaraaja, tulee putkimies tekemään vesihommat kuntoon. Hyvä niin, loput hanatkin ehdimme juuri parahiksi ostaa.

Timpurit olivat eilen väsänneet saunaa eteenpäin. Olettaisin, että tänään sitä paneloidaan. Olisi ihan hyvä, jos osa tiellä lojuvasta puutavarasta saataisiin paikoilleen. Lattioilla alkaa olla aika ahdasta.

Yläkerta alkaa olla yhtä huonetta lukuunottamatta aika pitkälle laminoitu. Sieltä puuttuu enää listat ikkunoista ja jalkalistat ja väliovet. Pitäisi keretä Ikeaan joku päivä hakemaan kylppärin kaapit yläkertaan.

Eli kiirettä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on aivan tarpeeksi tiedossa.

Ei kommentteja: