maanantai 21. huhtikuuta 2008

Melkoinen hässäkkä

on Talolla meneillään, jos Rakentajaa on uskominen. Herra Muurari aloitti aamulla ulkoseinien muurauksen. Söpö Timpuri kavereineen palasi lomilta. Maalarinalkuja on paikalla useampi kappale. Huomenna kuulemma tulee herra Takanrappaaja viimeistelemään takan. En tiedä, onko Rakentaja saanut aikaiseksi tilattua herrat Lattialämmityksenkytkijät jo paikalle, mutta lähiaikoina heidänkin pitäisi tulla. Kääk, siellä ne kaikki sotkevat ihania pinkkejä seiniäni.

Lisää hässäkkää tietää se, että tänään pitäisi sitten Rakentajan hölinöiden mukaan käydä imppaamassa olohuone puhtaaksi herra Takanrappaajaa varten. Eihän tässä ole taas vietetty elämästä kuin noin 90% valveillaoloajasta Talon kimpussa, ääääääh. Iloista tässä kuitenkin on, että jos tällä vauhdilla väkerretään, muutto saattaa tulla nopeasti eteen.

Tänään tai lähipäivinä pitäisi ehkä käydä sutimassa toinen kerros maaliakin teknisen tilan lattiaan. Eilisen maalailuni jälkeen se näytti näinkin epätasaiselta. Huomatkaa upea väri, tuosta ei enää paljon kauniimmaksi voi mennä ;-)


Edelleen muuten jos Rakentajaa uskotaan, niin Timpurinretaleet alkoivat virittää keittiötä pystyyn. Voin jo kuvitella herkulliset kurmee-ateriat, joita nautimme rauhallisesti keskustellen uuden ruokapöytämme ääressä. Kaikki ovat iloisia ja rauhallisia ja syövät hyvällä ruokahalulla ja perheen yhteiset kokoontumiset tuovat kaikille hyvää mieltä. Kukaan ei vingu eikä vongu eikä närpi ruokaansa eikä mökötä eikä kiemurtele tuolillaan eikä sotke eikä mitään muutakaan, mitä vielä nykyisessä kodissamme tapahtuu. Eikös uusi talo ratkaisekin kaikki murheet ja ongelmat?

Ei kommentteja: