perjantai 25. huhtikuuta 2008

Miehet eivät tajua yhtään mitään

*iso huokaus*

Taas piti aamusella tänään käydä ihmevääntö herrojen Rakentaja, söpö Timpuri sekä Laminaatinasentajakaveri kanssa. Tai ei se nyt varsinainen vääntö edes ollut, mutta olivatpa herrat keskenään onnistuneet kehittämään ongelman. Nimittäin tuleeko lastenhuoneiden ja leikkiaulan väliin kynnyksiä. Aaaaargh.

Kynnykset ovat tappolistallani aika korkealla, inhoan niitä. Rakentajan pitäisi tämä nyt tässä vaiheessa jo ymmärtää. Niitä ei tule kuin paikkoihin, missä on Aivan Pakko. Mutta koska söpö Timpuri oli kynnykset syystä tai toisesta (joku meluhomma muka, EVVK) halunnut, piti tästä taas muistuttaa. Söpö Timpuri ei sisusta saati asu meillä. Pitäisi nyt nokkansa erossa asioista, jotka eivät hänelle kuulu. Paistan jokaisen ylimääräisen kynnyksen takassamme.

Noh, siellä ne nyt väsäävät laminaattia. Toivottavasti siitä tulee hieno. En malta odottaa, miltä yläkerta näyttää. Pitkä avara tila kauniine väreineen ja ilman yhtään rumaa kynnystä. Voi sitä valon ja avaruuden tunnetta.

Tänään muuten pitäisi kaikkien laattahommien valmistua, näin väitti herra Timpuri. Aika hurjaa, enää listoitushommat jäljellä ja sitten talo tosiaan alkaa olla muuttovalmis (no mitä nyt sähkö ja vesi puuttuu... pikkuseikkoja).

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Ja just tietenkin tottakai hitto sentään. Kuulemma eivät olleet kaikki laatat tarpeeksi kuivia saumattaviksi. Menee ensi viikkoon. Aaaaaargh!