keskiviikko 8. elokuuta 2007

Fanipostia

Rakentaja on saanut vyöryn palautetta blogistani, kehuja sen loistavuudesta jne. Kiitos suurin kaikille faneille *paistattelee suosion auringossa*. Sellainen saa uskomaan, ettei rakentaminen olekaan niin paha juttu ;-))

Kaikille kohtalotovereille terveisiä, että olkaa rohkeasti yhteyksissä. Blogin kautta, tai vaikkapa Rakentajan tai suoraankin, jos satutte osoitteeni omistamaan. Voidaan vaikka yhdessä sääliä itseämme ja arvostella kitkerin sanoin rakentajiemme intoa viettää 27h/vrk rakennusteknisten kysymysten äärellä.

Jaksuja kaikille. Päivittelen talon kuulumisia illalla tai huomenna viimeistään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpä tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa - kuulostivat niin tutuilta nuo ajatuksesi! Eli samassa veneessä ollaan. Jotain sairasta mielihyväähän tuosta saa, kun tietää muidenkin riutuvan rakennusprojektin kourissa...eli jatka ihmeessä kirjoittelua! Pitkää pinnaa ja luovia ratkaisuja toivottelee Tuleva naapuri :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä toinen tuleva naapuri myös lueskeli mielenkiinnolla juttuja.:) Oma blogi on vasta suunnitteluasteella... Tuntuu ettei sille vain jää aikaa kaikelta muulta - pitäisi osata antaa järkeviä kommentteja U-arvoista, miettiä seinien paikkoja ja vessojen kääntösäteitä+omana haasteena tietenkin se kattokaltevuus ;) ym. ym. Tsemmpiä kaikille raksaajille!!

Heidi kirjoitti...

Nöyrimmät kiitokset kommenteista. Mainostakaa muuten ihmeessä tätä muillekin, jos tiedätte rakentavia kavereitanne.

Vessojen kääntösäteet ovat muuten yksi ihan oma lukunsa *huoks* Olinkin jo autuaasti ehtinyt unohtaa sen.