sunnuntai 12. elokuuta 2007

Iiiiiiik

Ette ikinä arvaa, mitä ihanaa sain tänään... muutakin kuin "pienen" sadekuuron niskaani, kantaa harkkoja ja kiertoajelun pellollamme Rakentajan autolla. Juu, on se vähän pöhkö joskus ;-))))

No, oikea vastaus on pinkit työkalut...


Luulen, että tässä saattaa vielä käydä niin, että minä raksaan taloa ja Rakentaja kirjoittaa leskiblogia. Etenkin jos jostain löydän pinkin työhaalarin. Vinkatkaa toki, jos tiedätte mistä sellaisia saa.

Saatte vielä kuulla paljon uroteoista, joita pinkeillä työkaluilla on häärätty...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi perskeleen naapuri minkäs teit! Minä tuossa jo piknikkiä ehdotellessani meinasin samalla mainita kateudestani pinkkiin leikkimökkiin ja pinkkiin pallogrilliin liittyen, mutta nythän vasta pomppas - että vielä pinkki raksasettikin!! Olen kateellinen ja suunnittelen mielessäni hankkivani pinkin leikkimökin, pallogrillin ja raksasetin - ja tuunaavani ne Tiimarin blingblingeillä! Vai pitäiskö vetäistä koko tölli pinkiksi, harmaa ja valkoinenhan olivat kiellettyjä...?! :)Hih.

Tulipas sepustettua! Piti vain kirjoittaa, että jonkinlaista hengenheimolaisuutta tunnen ihan noiden tekstiesi perusteella :)

Ai niin meidän Bob the Builder oli nähnyt teidät hämärissä kaivuupuuhissa...osasin onneksi kertoa, että kyse oli ihan vaan harmittomasta Leikkimökin pystytyksestä :)

Sami kirjoitti...

No, mutta olisitte toki tulleet tervehtimään ja tutustumaan hurjaan kaivausprojektiimme. Oltais voitu antaa Puuhapetelle lapio kouraan ja hänkin olisi päässyt osallistumaan kaivauksiin aikuisten maistellessa juustoja vieressä;)

Heidi kirjoitti...

Vai että pinkki kilpavarustelu?????????

Uhkasin eilen Rakentajalle, että hankin pinkin raksahaalarin ja menen raksaamaan pinkeillä työkaluilla. Samalla kirjoitan pinkkiä blogia uudella pinkillä läppärilläni pinkin kännykkäni toimiessa nettiyhteytenä.

Reippaan raksapäivän kruunaavat pinkki skumppa ja pinkissä pallogrillissä paistettu pinkki lohi ;-)))))

Pinkkejä ajatuksia vaan jatkoonkin.