lauantai 25. elokuuta 2007

Projekti Pinkkimökki

Heippistä hei muruset, ja tervetuloa seuraamaan lempilapseni, Leikkimökin, sielunelämää...

Tänään projekti Leikkimökki etenikin melkoisen harppauksen. Se ei vähimmässäkään määrin ole minun ansiotani, vietinhän päivän ensimmäiset tunnit naristen kuopan reunalla rakentamisen tylsyydestä... (ihan ensimmäisistä tunneista ei näin julkisella foorumilla puhuta *punastus*)

Iloksenne kuva ihanista työhanskoistani. Rakentaja kyllä tietää, miten motivoidaan haluttomat naiset hommiin... eiväthän ne pinkit ole tietenkään *huokaus*, mutta aika kohtalainen korvike.


Isoin vikinän aihe olivat tyhmät perustukset. Niiden vääntäminen oli ihan uskomattoman tylsää hommaa... kuka normaali ihminen jaksaa mittailla ovatko nyt harkot suorassa vai sinnepäin ja miksi. Kuvassa ovat vielä sinnepäin.


Mutta niin vain Rakentajan sinnikkyys palkittiin, ja perustuksetkin valmistuivat. Tästä eteenpäin projekti oli minustakin ihan mukava.


Hirsien pystyttäminen oli paaaaljon palkitsevampaa kuin harkkojen mittaaminen. Leikkimökki kohoaa...


Ja kohoaa...


Ja kohoaa...


Nopeasti harjaan asti.


Ja sitten päivän kohokohta... pelkästä Leikkimökistä tulikin Pinkkimökki. On se vaan lutunen. Yritin muuten ostaa itselleni Maalarihaalarin, olenhan joutunut perheemme viralliseksi maalaajaksi... se vaan oli järkyttävän kallis. Jos joku tietää (valkoisen tai pinkin) Maalarihaalarin alle 40 eurolla, koordinaatit saa ilmoittaa bloginpitäjälle. Palkkiona saa ihailla minua keikkumassa katollamme maalaamassa talomme otsalautoja ;-))))


Eikös se olekin Iiiiiiiihana???????????


Rakentaja muuten etsi parempaa seuraa jossain vaiheessa. Saas nähdä saammeko vielä riesan pihallemme näistä pikkukavereista.


To be continued...

1 kommentti:

Sami kirjoitti...

Aika suhteellista tuo maalariksi joutuminen.. Jotenkin muistaa jonkun vinkuneen puoli päivää, että koska pääsee maalaamaan pinkkiä maalia leikkimökkiin.. Ja voi sitä riemua, kun vihdoin ja viimein joku pääsi maalaamaan..